Inloggen

Online v.i.p. sessie

Loop jij vast en wil je 1 op 1 door mij gecoacht worden? Wil je niet overal zoeken naar de juiste inzichten om jouw huidige situatie te verbeteren, maar wil je direct de beste tips, tools en inzichten zodat je direct aan de slag kunt?

Tijdelijk aanbod

Het is nu ook tijdelijk mogelijk om een online 1 op 1 coaching VIP sessie te boeken. Dit is tot nu toe de enige manier (die beschikbaar is voor iedereen) om 1 op 1 coaching van mij te krijgen. In 1 uur gaan we jouw huidige situatie onder de loep nemen, krijg je meer inzicht in jezelf, jouw patronen en blokkades en ga je naar huis met voldoende inzichten en tips om de komende tijd aan de slag te gaan met jouw groei.

Deze online VIP sessie is geschikt voor jou als..

Wat gaat er precies gebeuren?

Voor de sessie vul je een vragenlijst in, zodat ik helemaal op de hoogte ben van jouw huidige situatie en ik jou extra goed kan helpen. Zo besparen we tijd en is er nog meer tijd voor wat je wilt bespreken.

Tijdens de sessie geef ik je zeer waardevolle inzichten en tips. Ik zie al snel waar jouw blokkades liggen en deel meteen hoe je die kunt loslaten. Het gebeurd dan ook heel vaak dat 1 sessie al onmiddellijk voor grote veranderingen zorgt in jouw leven. 

Na de sessie krijg je huiswerk mee dat aansluit bij jouw hulpvraag. Dankzij dit huiswerk kun je ook na onze sessie nog verder om de gevonden patronen en blokkades los te laten.

Jouw investering

Eenmalig 200 euro (exclusief btw)

Of in termijnen:
2 x €125,- (Totaal: €250,-)
4 x €62,50,- (Totaal: €250,-)

Als jij voelt dat je dit graag wilt, laat het mij dan weten. Omdat ik beperkte tijd heb kijk ik eerst of we een match zijn en als dat zo is ga ik jou met heel veel liefde helpen!