Creëer binnen 12 weken de positieve, krachtige mindset waarmee jij jouw droomleven kunt gaan realiseren!

 

Altijd wanneer ik me niet goed voelde, hadden mensen daar iets op te zeggen..

· Je moet je gewoon wat positiever denken..

· Je moet het gewoon loslaten..

· Laat die onzekerheid gewoon los joh, je bent een hartstikke leuke meid..

· Zet die angst gewoon opzij, je moet er gewoon voor gaan..

· Je moet gewoon wat minder hard zijn voor jezelf..

 

En steeds dacht ik: Ja, maar HOE DAN!?

Super goed bedoeld natuurlijk, maar ik had er niks aan. Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Als ik wist hoe het moest, had ik het allang in mijn leven geïmplementeerd. Soms wist ik bepaalde dingen ook wel, maar wist ik gewoon HOE ik het toe moest passen in mijn leven.

Het Magical Mindset programma is daar het perfecte antwoord op. Dit programma laat jou namelijk precies zien welke concrete stappen nodig zijn om te veranderen. In de lessen krijg je waardevolle kennis en inzichten die al voor verandering van jouw mindset gaan zorgen & de oefeningen laten heel praktisch zien hoe je het daadwerkelijk kunt implementeren in jouw leven. Ik leer je exact welke stappen nodig zijn om jouw mindset en leven te veranderen

 

 

Resultaten van het programma:

 Je gaat je weer zelfverzekerd, sterk en gelukkig voelen.

 Je gaat weer positief naar jezelf en anderen kijken.

 Je gaat eindelijk het gevoel hebben dat je goed genoeg bent, ook zonder die hoge eisen die je aan je zelf stelt. (Bye perfectionisme!)

  Het maakt je veel minder uit wat anderen van je vinden.

 Je gaat meer energie hebben.

 Je gaat minder last hebben van pieken en gaat rust in je hoofd ervaren.

 En een diep gevoel van vertrouwen in het leven. Het leven overkomt jou niet meer, jij hebt controle en word een creator i.p.v. slachtoffer!

 

·

Informatie over het programma

 

Elke week een waardevolle les vol met inzichten die jouw leven gaan veranderen.
Je kunt elke donderdag om 14:00 de les live volgen. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. De lessen worden opgenomen. Je kunt de lessen kijken wanneer het jou uitkomt. Het programma past dus perfect bij een druk leven en je kunt gewoon lekker op vakantie gaan.

Een prachtig werkboek met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om negatieve gedachtes los te laten en je positiever te voelen.
Je krijgt een prachtig werkboek thuisgestuurd vol leuke en motiverende oefeningen. Het werkboek is zeker 100 pagina’s. Het is namelijk mijn doel je zoveel mogelijk waarde geven. Je hoeft niet overwhelmed te raken, want per les markeer ik gewoon de meest belangrijke oefeningen. De rest is gewoon een fijne bonus. Mijn klanten pakken regelmatig een werkblad erbij om opnieuw te doen, passend bij waar je op dat moment tegen aan loopt. Voor alles is wel een werkblad.

100% online te volgen
Het programma is volledig online te volgen. Afstand is dus geen probleem. De video’s blijven 1 jaar beschikbaar, dus als je een keer achterloopt is dat helemaal geen probleem.

24/7 een coach tot jouw beschikking
Persoonlijke aandacht is iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Daarom kun je mij elke dag een berichtje sturen, deze beantwoord ik zodra ik hem lees (exclusief weekenden). Zo word je direct geholpen als je niet lekker in je vel zit. Ik luister naar je, geef je advies en inzichten. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van word. Dit maakt het een programma van hoge kwaliteit. Nog iets fijns: je zit altijd in een kleine groep. Je bent dus geen nummertje, je krijgt voldoende 1 op 1 momenten met mij, indien je dat nodig hebt. Wanneer je hier geen behoefte aan hebt, hoeft het natuurlijk niet. Je doet gewoon wat goed voelt voor jou.

 

Maar ik kan het toch ook zelf proberen?

Jarenlang heb ik het zelf gedaan. Ik heb ontzettend veel boeken gelezen, bekeek video’s van succesvolle mensen die ik op het internet vond, luisterde inspirerende en leerzame podcasts en TOCH is het investeren in online programma’s de beste beslissing die ik OOIT heb genomen. Hierdoor is mijn groei namelijk 10x sneller gegaan, in een veel kortere periode. Waar ik jaren over deed, was te leren binnen enkele uren.

‘’Voor ik aan dit programma begon, had ik wel wat twijfels. Ik dacht dat ik zelf mijn mindset wel kon veranderen. Nu ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Sammy laat zien wat echt belangrijk is in het veranderen van je mindset, om zo de kwaliteit van je leven te kunnen verbeteren. ‘’

Inmiddels zie ik de waarde van investeren in jezelf, omdat het mij zo ongelooflijk veel gegeven heeft. Het leven gaat veel te snel voorbij om zelf jaren te blijven zoeken naar antwoorden. Het programma is een kant en klaar pakket vol inzichten, antwoorden en praktische oefeningen die je in 1 klik met de knop tot je beschikking kunt hebben. En jup, de 1e keer dat ik in mijzelf investeerde, vond ik het dood eng, mijn hart bonsde en was het super oncomfortabel. Op het moment dat je dit leest heb ik geïnvesteerd in 49 online programma’s en trainingen, dit is exclusief alle gratis trainingen die ik gevolgd heb.

Ik heb mijn waarde dik bewezen. Door mijn eigen resultaten. Maar ook door de vrouwen die grote transformaties hebben gemaakt dankzij het Magical Mindset programma. Andere vrouwen zijn niet specialer dan jou, ook voor jou is het veranderen van je mindset (en daarmee je leven) mogelijk. Dat je nu nog niet kan zien HOE, maakt niet uit. JUIST hierbij kan dit programma jou helpen.

Ik wil gratis affirmaties!

Meer informatie

Meest gestelde vragen 

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig aan het programma?
De les duurt 1 uur. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Ik raad je aan 2 uur per week in te plannen om te werken aan jouw mindset. Het hebben van geen tijd is iets waar ik niet in geloof. Het is een kwestie van prioriteiten.

 

Waar en wanneer zijn de lessen?
Het programma is volledig online te volgen. Afstand is dus geen probleem. De lessen geef ik live in de besloten Magical Mindset VIP facebook groep. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem. De lessen worden opgenomen. Je kunt de les kijken wanneer het jou uitkomt.

 

Wat als ik geen Facebook heb?
Er zijn wel meer meiden geweest die geen facebook hadden. Dit hoeft geen probleem te zijn. Zij hebben tijdelijk een facebook aangemaakt en kwamen er alleen even op om de les te bekijken. Wanneer je geen facebook vrienden hebt word je ook niet afgeleid. Daarna verwijder je het gewoon weer.

 

Wat nou als ik het druk heb of op vakantie ga?
Het programma is volledig online te volgen. De lessen geef ik live in de besloten Magical Mindset VIP facebook groep. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem. De lessen worden opgenomen. Je kunt de les kijken wanneer het jou uitkomt.

 

Hoelang behoud ik toegang tot het programma?
Je behoud 1 jaar lang toegang tot de video lessen. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs opnieuw te doen.

 

Is dit programma ook geschikt als ik last heb van een angststoornis, burn-out of depressie?
Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. Omdat ik hier zelf doorheen gegaan ben, heb ik hier dus extra veel ervaring mee.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Hoe kan ik me vast voorbereiden?
Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken. Zet het in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen.

Wil jij gratis mindset tips?

Schrijf je dan hier in en ontvang waardevolle tips, inzichten en inspiratie, waardoor jij SHIFTS kunt gaan maken in jouw mindset. 

7 + 4 =

Contact informatie

Sammy Meinderts – Magical Mindset

sammymeinderts@hotmail.com

BTW nummer: NL215974268B01

KVK nummer: 65642902

NL71 INGB 0008 8045 96