Inloggen

Over mij

Vroeger zag mijn leven er heel anders uit. Het werd beheerst door negatieve gedachtes, onzekerheid en angsten. Tot de dag dat ik erachter kwam dat ik mijn eigen realiteit kon creëren door mijn mindset te veranderen en te werken met de Wet van Aantrekking.

Mijn leven bestond uit veel negatieve gedachtes, onzekerheden en angsten.

Op mijn 4e werd ik bij mijn vader en moeder weggehaald. Vanaf die dag heb ik mij heel eenzaam gevoeld en dacht ik dat niemand van mij hield. Hier is de overtuiging geboren dat ik niet goed genoeg zou zijn. Ik verhuisde constant van plek naar plek en was eigenlijk altijd ongelukkig. Het voelde alsof ik leefde met een leegte van binnen en had veel last van depressies.
 
Op mijn 17e werd het mij allemaal teveel en kwam ik thuis te zitten met paniekaanvallen. Leren over mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking, maar ook sport heeft me destijds veel geholpen. Sport vond ik super leuk en ik bleek er heel goed in te zijn. Ik zat vol passie en enthousiasme en ik had het gevoel dat ik alles wat ik gemist had wilde inhalen. Ik deed een sport opleiding, liep stage, was een bedrijf gestart en besloot mee te doen aan een fitness wedstrijd. Het eindresultaat: ik deed veel te veel en belandde in een burn-out.
 

Uiteindelijk zijn mijn depressies, paniekaanvallen en mijn burn-out de grootste transformatie periodes in mijn leven geweest en ben ik er heel dankbaar voor. Dankzij mijn depressies en paniekaanvallen heb ik ontdekt dat ik een enorme invloed heb op mijn gedachtes en gevoelens en op hoe ik mijn leven ervaar. Ik ontdekte hoe ik geluk uit mijzelf kon halen. Dat was nieuw voor mij, want jarenlang zocht ik geluk in dingen buiten mijzelf. En dankzij mijn burn-out leerde ik leven vanuit mijn gevoel en heb ik mijn leven compleet anders ingericht. Ik doe veel minder, maar bereik veel meer. Sinds die periode ben ik ook veel meer gaan vertrouwen en zag ik hoe ik elke dag weer geleid werd door het universum en hieruit is mijn droombedrijf ontstaan.

Dit bedrijf is dus niet zomaar ontstaan. Nu ik heb ontdekt hoe ik mijn eigen realiteit kan creëren, wil ik dit aan zoveel mogelijk mensen leren. Ik geloof dat jij hier op aarde bent met een reden: om gelukkig te zijn! Als ik zo’n fantastisch leven kan creëren na alles wat ik heb meegemaakt, kan jij dat ook!

Ik weet nu..

Ik weet nu dat IK, alleen IK, de creator van mijn leven ben. Mijn dag begint nu (bijna altijd, ik blijf een mens, haha!) vol levensvreugde en dankbaarheid. Ik heb voor mijzelf een leven gecreëerd vol met positieve gedachtes en gevoelens. Ik ben mijn droombedrijf gestart en doe nu elke dag wat ik het allerleukste vind. Mijn doelen en dromen behaal ik nu met succes. Vroeger dacht ik dat alles moeilijk was, maar nu zie ik dat dit niet zo is, als je de juiste kennis en mindset hebt. Mijn leven word nog steeds elke dag mooier en mooier!

Op school leren we wiskunde en nederlands, maar nergens leer je hoe je eigenlijk moet dealen met het leven en hoe je jouw leven naar een hoger level kunt tillen qua positiviteit en happines. Wat ik eigenlijk heel erg vind, want wauw! Mijn leven is zo ongelooflijk veranderd, sinds ik weet hoe ik mijn  ‘shit’ zoals negatieve gedachtes en gevoelens kan loslaten en welke dingen ik juist kan toevoegen aan mijn leven, dingen die mijn frequentie verhogen en waar ik ontzettend gelukkig van wordt. 

Mensen om mij heen beschrijven mij als liefdevol, warm, positief, vrolijk, open en ambitieus. Mijn sterrenbeeld is Vissen: de dromerige en gevoelige crybaby. En jup, dat klopt bij mij helemaal, haha! Ik huil bij elk zielig filmpje, maar soms ook als ik blij ben. Soms zing ik van blijdschap en kan ik niet meer verder zingen door een brok in m’n keel. Gewoon omdat ik dankbaar ben dat mijn leven zo ontzettend mooi is geworden door alle dingen die ik heb geleerd over het creëren van mijn geluk! En dat is precies wat ik voor iedereen wil.

Mijn intense gevoelens en dromerigheid (hallo sterrenbeeld Vissen) zorgen ervoor dat ik groots kan denken en dromen. Gelukkig ben ik ook heel praktisch aangelegd (hallo maanteken Steenbok). Als ik iets wil veranderen, dan doe ik dat het liefst volgens een simpel stappenplan en die maak ik met plezier! Nog een extra sprankeltje vurige passie erbij (die ik al had, maar dubbel heb dankzij mijn ascendant Leeuw) en tadaaaa.. Dankzij deze combinatie worden mijn dromen steeds opnieuw werkelijkheid.

Wat zeggen anderen over mij?

Mensen die mij kennen zeggen vaak dat ik veel praat en dat ik heel druk kan zijn. Gelukkig vinden zij dit allemaal wel gezellig, haha! Ik ben niet zo goed in mijn verhaal kort houden. Dat zien klanten ook terug in mijn lessen en tijdens coachingcalls. Gelukkig is dit in jouw voordeel: je gaat altijd naar huis boordevol kennis en inzichten die zorgen voor transformaties. Er is gewoon zoveel waardevolle kennis die ik met je kan en wil delen!

Bovenstaande is best wel grappig.. Want toch is het meest gehoorde compliment in mijn leven dat mensen heel kalm van mij worden. Ik hoor zeer regelmatig: ”ik word zo kalm van jouw stem, je straalt zoveel rust en liefde uit!” Ik denk daarom dat ik een mix ben van een liefdevolle, kalme energie en een bruisende kletskous die gewoon zoveel mogelijk met jou wilt delen, haha!

Ik word blij van: