Inloggen

Magical Mindset programma

Creëer binnen 12 weken een positieve, krachtige mindset en een flinke portie zelfliefde! 


Herkenbaar?

Mijn leven was vroeger een stuk lastiger door een negatieve gedachtes, angsten en onzekerheden..

En altijd wanneer ik daar last van had, zeiden mensen tegen me:

  • Je moet gewoon wat positiever zijn!
  • Zet die angst gewoon opzij joh, ga er gewoon voor!
  • Het is niet nodig om je zo onzeker of bang te voelen!
  • Laat die onzekerheid gewoon los joh, je bent een hartstikke leuke meid!

En steeds dacht ik: ja, maar HOE DAN!?

Super goed bedoeld advies natuurlijk, maar ik had er niks aan. Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Als ik wist hoe het moest, had ik die negativiteit natuurlijk allemaal wel losgelaten. Dan zou mijn leven een stuk leuker en lichter voelen en zou ik echt alles uit mijn leven kunnen halen. Stiekem hield ik mijzelf namelijk klein. Ik wist dat er nog veel meer in mij zat en dat ik nog veel meer uit mijn leven zou kunnen halen. Soms wist ik bepaalde dingen ook wel, maar wist ik gewoon niet HOE ik het met succes kon toepassen in mijn leven.

Misschien herken je dat wel.. Er zijn dingen die je graag wilt, maar onzekerheid en angst maakt het creëren van jouw droomleven toch net wat minder leuk. Op weg naar jouw doelen/dromen/verlangens toe loop je namelijk constant tegen negatieve gedachtes aan. Toch blijft het verlangen in je zitten om alles waar je al een tijdje zo naar verlangt waar te maken: vanuit een diepe rust en vertrouwen!

Het Magical Mindset programma helpt jou hierbij. Het programma laat exact zien welke stappen nodig zijn om een krachtige mindset en meer zelfliefde te creëren. We gaan in die 12 weken aan de slag om jouw negatieve gedachtes/overtuigingen, angsten, onzekerheden en andere niet helpende patronen los te laten. In de lessen krijg je waardevolle kennis en inzichten die al meteen voor verandering van jouw mindset gaan zorgen & de oefeningen zorgen ervoor dat alles praktisch en makkelijk wordt om wat je leert ook daadwerkelijk te kunnen implementeren in jouw leven. 

Meld je hier aan voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als de deuren open gaan! Je zit helemaal nergens aan vast en je kunt jezelf altijd heel makkelijk weer uitschrijven!

‘’Ik zat erg in de knoop met de heftige angsten die ik had. Daardoor durfde ik niet het leven te leiden dat ik graag zou willen. Tijdens dit programma merk ik grote veranderingen. Ik ben je zo enorm dankbaar voor dit programma! Mijn leven is zo veranderd! Ik laat me niet langer leiden door angst!’’
Carolien
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker en had ik moeite met nee zeggen, bijvoorbeeld op het werk. Daardoor vond ik geen moment rust. Nu kies ik veel meer voor mijzelf en zeg ik ook vaker nee. Ik kon heel hard zijn voor mezelf en nu ben ik een stuk liever voor mezelf. Ik leer ook steeds meer om rust en vertrouwen te voelen in mijn leven.''
Emma Walschots

Na dit programma..

‘’Ik zou dit programma zeker aanraden, omdat ik er heel veel inzichten van heb gekregen. Ik voel me sterker, heb meer zelfvertrouwen, ben weerbaarder en durf nu echt achter mijn eigen keuzes te staan. Ik heb geleerd dat ik alleen gelukkig wordt als ik doe waar ik zelf helemaal achtersta. De mening van anderen doet er nu veel minder toe!’’
Iris Hoenderdos
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker, negatief en dacht ik snel dat iets aan mij lag. Ik merk dat mijn mindset ontzettend is veranderd van alle goede tips. Ook ben ik zekerder geworden van mezelf en heb geleerd om me niet zo snel druk te maken. Ik heb geleerd om van mijzelf te houden en om op een andere manier te denken.’’
Yasmijn Dirks


Wat houd het programma in?

Elke week een waardevolle les vol met inzichten die jouw leven gaan veranderen.

Je kunt de lessen kijken wanneer het jou uitkomt. Het programma past dus perfect bij een drukker leven en je kunt gewoon lekker op vakantie gaan.

Een prachtig werkboek met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om negatieve gedachtes los te laten en je positiever te voelen.

Je krijgt een werkboek met maar liefst 107 pagina’s aan waarde thuisgestuurd vol leuke en motiverende oefeningen en een uitgebreide affirmatie lijst. Heb je last van negatieve gedachtes? Dan pak je er een werkblad bij die jou stap voor stap helpt om deze gedachtes direct los te laten. Heb je last van onzekerheid of angst? Dan pak je het werkblad die jou helpt om jouw angsten los te laten. Voor elk probleem is er wel een werkblad. Mijn klanten pakken dan ook regelmatig een werkblad erbij om opnieuw te doen, passend bij waar je op dat moment tegen aan loopt. 

Community met gelijkgestemden.

Tijdens het programma kom je in een mega toffe community terecht waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen, inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kunt kletsen over mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking. De community is een veilige plek waar je jezelf kunt zijn. Een echte HIGH VIBE plek met heel veel liefde en steun!

Mega waardevolle Q&A’s.

Tijdens het programma heb je elke 2 weken een mega waardevolle Q&A. Op die momenten kan ik al jouw vragen beantwoorden, voorzie ik je van advies en inzichten en kan ik je helpen bij persoonlijke situaties. Ik neem echt de tijd om jou verder te helpen. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van word. Dit maakt het een programma van hoge kwaliteit.

Maar ik kan het toch ook zelf proberen?

Jarenlang heb ik het zelf gedaan. Ik heb ontzettend veel boeken gelezen, bekeek video’s van succesvolle mensen die ik op het internet vond, luisterde inspirerende en leerzame podcasts en TOCH is het investeren in online programma’s de beste beslissing die ik OOIT heb genomen. Hierdoor is mijn groei namelijk 10x sneller gegaan. Waar ik jaren over deed, was te leren binnen enkele uren.

Het leven gaat veel te snel voorbij om zelf jaren te blijven zoeken naar antwoorden. Het programma is een kant en klaar pakket vol inzichten, antwoorden en praktische oefeningen die je in 1 klik met de knop tot je beschikking kunt hebben. 

‘’Voor ik aan dit programma begon, had ik wel wat twijfels. Ik dacht dat ik zelf mijn mindset wel kon veranderen. Nu ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Sammy laat zien wat echt belangrijk is in het veranderen van je mindset, om zo de kwaliteit van je leven te kunnen verbeteren. ‘’ – Channa van Oosten

En jup, de 1e keer dat ik in mijzelf investeerde, vond ik het ook mega spannend en was ik bijvoorbeeld bang dat ik er niet genoeg uit zou halen. Maar op het moment dat je dit leest heb ik geïnvesteerd in 50 online programma’s en trainingen, dit is exclusief alle gratis trainingen die ik gevolgd heb. 

Steeds als ik in mijzelf investeer betaald het zich dubbel en dwars terug! Doordat ik steeds meer shit (negatieve overtuigingen, angs, onzekerheid en andere patronen) loslaat, word ik elke dag gelukkiger en succesvoller en is mijn frequentie vele malen hoger, waardoor ik goed kan manifesteren met de Wet van Aantrekking.

Ik kan met trots zeggen dat er onwijs veel grote transformaties zijn geboren, dankzij het Magical Mindset programma. Andere mensen zijn niet specialer dan jou, ook voor jou is het veranderen van je mindset (en daarmee je leven) mogelijk. Dat je nu nog niet kan zien HOE, maakt niet uit. JUIST hierbij kan dit programma jou helpen. Zelfs als je al een heleboel geprobeerd hebt!

Dit programma is ook perfect voor als jij met de Law of Attraction wilt gaan werken..

Aangezien ik ook een Law of Attraction programma aanbied, vragen mensen zich weleens af waarom dit programma ook voor de Law of Attraction fans enorm passend en waardevol is. Als je de Wet van Aantrekking kent, dan weet je dat deze universele wet verteld, dat als jij positieve gedachtes en gevoelens ervaart, jij allerlei positieve gebeurtenissen, situaties en personen in jouw leven aantrekt. 

Tijdens dit programma leer je letterlijk alles over hoe jij positief kunt denken en je goed kunt voelen, no matter what! Uiteraard is het enorm waardevol voor je om de vaardigheid van positief denken en je goed voelen te beheersen, omdat jij hiermee een fantastische realiteit zult creëren en na dit programma kun jij dit! 

Als je leert over de Wet van Aantrekking, dan leer je ook dat al jouw verlangens een hoge frequentie hebben. In dit programma leer je misschien niet veel over de Wet van Aantrekking, maar na dit programma heb je wel JUIST die problemen losgelaten die jouw frequentie steeds opnieuw verlagen. Je gaat je frequentie dus ultiem verhogen en daarmee ga je zoveel positieve dingen aantrekken!

Nog meer super toffe succes verhalen!

‘’Sinds ik dit programma heb gevolgd heb ik een veel positievere mindset, waardoor ik ook hele positieve dingen aantrek en ontvang met de Wet van Aantrekking. Heel bijzonder hoe dit allemaal werkt. Ik heb er echt wat aan en kan dit voor de rest van mijn leven bij me dragen. Je bent een toppertje!’’
Jay van Loon
‘’Sammy leert je echt de basis om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken. Bij elke les die je gaf steeg mijn frequentie ZO hoog, echt super fijn! I love your energy and your message! Ik ben echt superblij dat ik heb meegedaan. Het was een lifechanger Sammy, thankyou SO much!’’
Channa van Oosten
‘’Voor dit programma zat ik vast door negatieve overtuigingen over het krijgen van een kindje. Sinds ik heb losgelaten dat ik misschien niet ‘goed’ was en mijzelf vertelde dat ik weer zwanger kon worden, was het gelijk raak! Kan nog steeds niet genoeg zeggen hoe blij ik met je ben!’’
Ginny van Dijk

Twijfel je nog?

Misschien vind je het spannend om in jezelf te investeren. 

Mij helpt het altijd om niet te focussen op: wat kost het mij? Maar te focussen op: wat levert het mij op? Want wat kost het je als je niet kiest om te kiezen voor jezelf? Als we denken aan investeren in een nieuwe iPhone of een vakantie, dan vinden we het heel normaal. Als we precies dezelfde bedragen investeren in onszelf, dan vinden we het eng of oncomfortabel. Maar wat zou er voor je kunnen veranderen als je het WEL gaat doen? Hoe kan jouw leven er over enkele maanden of 1 jaar uit zien, als je dit wel gaat doen?

Misschien vind je dit niet het juiste moment. 

Ik kan je vertellen: het zal NOOIT het juiste moment zijn. Er is altijd wel iets gaande in je leven. Er is altijd wel iets waar je je geld ook aan kunt uitgeven. Er speelt altijd wel iets. Je hebt het altijd druk met werk, school, een verhuizing of uhmm, ja, druk zijn. Er is altijd wel iets waar je jouw geld ook aan kunt uitgeven: de wasmachine, de auto, je huis. Maar jij nu niet jouzelf op nummer 1 gaat zetten, wanneer gebeurd het dan?

Misschien ben je bang dat het jou niet lukt.

Maar wat nou als het wel lukt? Hoe zou jouw leven er dan uit kunnen zien over 1 jaar. In 1 jaar kan ZO ontzettend veel veranderen. Dat bepaalde dingen nog niet gelukt zijn, is omdat je de juiste handvatten nog niet hebt gehad. Die ga je in dit programma juist krijgen. Ik heb het programma juist heel makkelijk en praktisch gemaakt, zodat iedereen dit kan volgen: het maakt niet uit of je een echte beginner bent of dat je al langer bezig bent met persoonlijke groei. En als je iemand bent die denkt: ik kan het niet.. Dan heb je al helemaal een reden om dit programma te volgen, haha!

Het ego heeft altijd redenen om iets NIET te doen & jouw hart heeft altijd redenen om iets WEL te doen.

Het ego wil niet uit haar comfortzone, dus het zal altijd redenen bedenken om dit niet te doen, maar daar ga je helaas niet groeien. Buiten je comfortzone liggen allemaal mooie kansen en mogelijkheden. Daar worden jouw dromen realiteit. Geef je toe aan negatieve gedachtes en onzekerheid of is het verlangen om jouw allermooiste leven te creëren sterker? Uiteindelijk is er maar 1 manier om te veranderen. De dingen die nu nog oncomfortabel zijn, comfortabel te maken door er gewoon voor te gaan. Stel je eens open voor hoe ontzettend tof dit gaat zijn!

De oplossing voor al jouw negatieve gedachtes en overtuigingen, onzekerheden en angsten ligt nu voor je neus.

De kennis die je nodig hebt om jouw leven te veranderen, kun je gewoon kopen. Je hebt het straks in handen, als dat is wat je kiest. Waarom zou je jaren doen over iets wat je in enkele uren kunt leren? Het leven gaat ZO snel voorbij. Alleen dit inzicht heeft mijn leven al enorm veranderd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik gun iedereen dit, jij verdient het om een lichter leven te leiden!

Meest gestelde vragen

Het programma is volledig online te volgen. Je hoeft nooit ergens naartoe. Afstand is dus geen enkel probleem. De les kijk je gewoon wanneer het jou uitkomt. Lekker thuis vanaf de bank met een warme kop thee.

Je kunt er zo kort of lang mee bezig zijn als je wilt. De les duurt ongeveer 1 uur. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Als je het precies wilt doen zoals het programma loopt, dan raad ik je aan 2 uur per week in te plannen om te werken aan jouw mindset.

Maar wat je bijvoorbeeld ook kunt doen is 1 dag de les kijken en 1 dag de opdrachten maken. Andere mensen vinden het weer prettig om elke 2 weken een les te kijken en de opdrachten te maken. Kies vooral een tempo wat goed voelt voor jou! 

Het programma is volledig online te volgen. Je kunt de les dus kijken wanneer het jou uitkomt. Dat zorgt voor veel rust en vrijheid. Het is natuurlijk niet erg als je het een keer te druk hebt. Wel is het zo dat als jij je leven echt wilt veranderen, het je wel enorm helpt om hier af en toe wat mee doen. Op die manier kun je alle mooie dingen die je leert ook echt implementeren in je leven.

Uiteindelijk geloof ik dat tijd een kwestie van prioriteit is. We besteden zoveel tijd aan scrollen op social media of op de bank Netflix kijken. Als we echt willen is er altijd ruimte voor wat tijd voor jezelf en jouw groei. En waarom zou je jouw geluk steeds uitstellen? Als jij je droomleven wilt creëren, dan zul je daar ook wat voor moeten doen. En geloof me, ik krijg altijd terug van klanten dat ze niet hadden gedacht dat het ZO leuk zou zijn om te doen, dus zie dit niet als iets zwaars. Uiteindelijk moet je helemaal niets en moet je vooral doen wat goed voelt voor jou!

Hieronder 3 klanten aan wie ik vroeg: wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt door het geld?

Maud Burger: Dat diegene zich niet moet laten tegenhouden door negatieve gedachtes. Door te investeren in jezelf kun je alleen maar gelukkiger worden. Je kunt ook geld uitgeven aan bijvoorbeeld een vakantie of een nieuwe telefoon, maar uiteindelijk is dat tijdelijk geluk. Ik geloof oprecht dat dit zich terugbetaald: in heel veel gelukkige momenten!

Sammy-Jo Nijenhuis: Voel je niet schuldig of egoïstisch om geld te investeren in jezelf. Jij bent de persoon met wie je 24/7 moet zijn. En wat is er nou fijner dan lekker en positief in je vel zitten?

Michelle Vertriest: Dat zij het allerbelangrijkste zijn en dat geluk en succes allemaal bij jezelf begint. Vanuit een positieve, krachtige en liefdevolle basis kun je jezelf en alle mensen om jou heen helpen naar meer geluk!

 

Je hebt levenslange toegang tot het programma. Tenzij ik ooit stop met dit bedrijf of het internet verdwijnt, haha! Je behoud gewoon toegang tot de online omgeving waar de cursus in staat. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs opnieuw te doen. Veel mensen vinden het fijn om er een les bij te pakken als ze een moeilijke periode hebben.

Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. In de programma vind je de kennis, inzichten en oefeningen die mij geholpen hebben om hieruit te komen.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Yes!! Tijdens dit programma kom je in een mega toffe community terecht waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, elkaar kunt inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kletsen over persoonlijke groei, mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking. In de community zul jij je heel veilig voelen, want ik zie er altijd ontzettend veel liefde, begrip en steun. Een echte HIGH HIVBE plek met heel veel liefde!

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken of zelf een planning maakt die past bij jouw tempo.. Zet de datums die je mrt jezelf hebt afgesproken in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen. Oja, koop meteen een notitie boekje! Ik weet zeker dat je heel veel gaat schrijven door alle inzichten, haha!

Aanmelden?

Ben jij klaar met uitstellen en twijfelen en wil jij nu ECHT stappen gaan zetten? Wil jij de start naar jouw droomleven gaan maken en jouw mindset compleet transformeren?