Magical mindset programma

Creëer binnen 12 weken de positieve, krachtige mindset waarmee jij jouw droomleven kunt gaan realiseren!

Herkenbaar?

 • Je hebt last van negatieve gedachtes die je moeilijk kunt loslaten en je wilt graag rust in je hoofd ervaren, op elk gewenst moment..
 • Je weet niet goed wat je kunt doen met negatieve gevoelens en daarom word je er soms door overspoelt..
 • Je hebt last van angst en onzekerheid (bijvoorbeeld tijdens het behalen van doelen, op je werk, op sociaal gebied of binnen je relatie)
 • Je bent vaak moe (en misschien weet je niet eens waarom)..
 • Je maakt je teveel druk om wat anderen van je vinden...
 • Misschien wil jij jezelf beter leren kennen en erachter komen wat je nou eigenlijk wilt in het leven..
 • Je weet stiekem dat je meer uit jezelf en het leven zou kunnen halen, maar je weet niet hoe je moet beginnen..
 • Je wilt al jouw blokkades loslaten zodat je positieve dingen kunt gaan aantrekken met de Wet van Aantrekking..

Hoe dan?

Altijd wanneer ik me niet goed voelde, hadden mensen daar iets op te zeggen.. 

 • Je moet gewoon wat positiever denken!
 • Zet die angst gewoon opzij, je moet er gewoon voor gaan!
 • Laat die onzekerheid gewoon los joh, je bent een hartstikke leuke meid..

En steeds dacht ik: ja, maar HOE DAN!?

Super goed bedoeld natuurlijk, maar ik had er niks aan. Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Als ik wist hoe het moest, had ik het allang in mijn leven geïmplementeerd. Soms wist ik bepaalde dingen ook wel, maar wist ik gewoon niet HOE ik het toe moest passen in mijn leven.

Waarschijnlijk voel je dat je eigenlijk veel meer uit jezelf en jouw leven zou kunnen halen. Er zijn dingen die je graag wilt, maar je doet het steeds niet. Door onzekerheid en angst. Door de mening van andere mensen. Of omdat je het druk hebt. Toch blijft het verlangen in je zitten om nu eindelijk eens wat te doen met die verlangens.

Het Magical Mindset programma is daar het perfecte antwoord op. Dit programma laat jou namelijk precies zien welke concrete stappen nodig zijn om te veranderen. In de lessen krijg je waardevolle kennis en inzichten die al voor verandering van jouw mindset gaan zorgen & de oefeningen laten heel praktisch zien hoe je het daadwerkelijk kunt implementeren in jouw leven. Ik leer je exact welke stappen nodig zijn om jouw mindset en leven te veranderen.

Meld je hier aan!

Schrijf je hieronder snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als er een nieuwe ronde start.

‘’Ik zat erg in de knoop met de heftige angsten die ik had. Daardoor durfde ik niet het leven te leiden dat ik graag zou willen. Tijdens dit programma merk ik grote veranderingen. Ik ben je zo enorm dankbaar voor dit programma! Ik laat me niet langer leiden door angst.’’
Carolien Vleugel
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker en had ik moeite met nee zeggen, bijvoorbeeld op het werk en vond ik geen moment rust. Nu kies ik meer voor mijzelf en zeg ik vaker nee. Ook kon ik heel hard zijn voor mezelf, nu ben ik liever voor mezelf. Ik leer steeds meer de controle los te laten, want je kan geen grip hebben op alles in het leven.''
Emma Walschots

Resultaat van programma

 • Je gaat je zelfverzekerd, sterk en gelukkig voelen..
 • Je kunt negatieve gedachtes makkelijk loslaten en je weet hoe je op elk gewenst moment rust in je hoofd kunt ervaren..
 • Je gaat veel meer zelfliefde voelen en je zult merken dat je daardoor anders denkt en handelt..
 • Negatieve emoties gaan veel sneller voorbij, omdat je precies weet wat je kunt doen..
 • Je gaat veel meer energie hebben..
 • Het maakt je veel minder uit wat anderen van je vinden..
 • Je zult veel meer liefde en verbinding ervaren in contact met anderen..
 • Je gaat een diep gevoel van vertrouwen krijgen in het leven. Het leven overkomt jou niet meer, jij hebt controle en word een creator i.p.v. slachtoffer..
‘’Ik zou dit programma zeker aanraden, omdat ik er heel veel inzichten van heb gekregen. Ik voel me sterker, heb meer zelfvertrouwen, ben weerbaarder en durf nu echt achter mijn eigen keuzes te staan. Ik heb geleerd dat ik alleen gelukkig wordt als ik doe waar ik zelf helemaal achtersta. De mening van anderen doet er nu veel minder toe!’’
Iris Hoenderdos
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker, negatief en dacht ik snel dat iets aan mij lag. Ik merk dat mijn mindset ontzettend is veranderd van alle goede tips. Ik ben zekerder geworden van mezelf en heb geleerd om me niet zo snel druk te maken. Ik heb geleerd om van mijzelf te houden en om op een andere manier te denken.’’
Yasmijn Dirks

Het programma

Elke week een waardevolle les vol met inzichten die jouw leven gaan veranderen.

Elke week ontvang je een les in jouw mailbox. Je kunt de lessen kijken wanneer het jou uitkomt. Het programma past dus perfect bij een drukker leven en je kunt gewoon lekker op vakantie gaan.

Een prachtig werkboek met praktische oefeningen die je direct kunt toepassen om negatieve gedachtes los te laten en je positiever te voelen.

Je krijgt een dik werkboek thuisgestuurd vol leuke en motiverende oefeningen. Oefeningen die gaan zorgen voor enorme veranderingen in jouw leven. Heb je last van negatieve gedachtes? Dan pak je er een werkblad bij die jou stap voor stap helpt om deze gedachtes direct los te laten. Heb je last van onzekerheid of angst? Dan pak je het werkblad die jou helpt om jouw angsten los te laten. Voor elk probleem is er wel een werkblad. Mijn klanten pakken dan ook regelmatig een werkblad erbij om opnieuw te doen, passend bij waar je op dat moment tegen aan loopt.

100% online te volgen.

Het programma is volledig online te volgen. Afstand is dus geen probleem. Je krijgt LIFETIME toegang tot het programma. In ieder geval zo lang het internet en mijn bedrijf bestaat, haha! Je kunt het programma dus zelfs een 2e keer volgen of een waardevolle video opnieuw terugkijken.

Mogelijkheid om vragen te stellen.

Tijdens het programma heb je meerdere Q&A’s. Op die momenten kan ik al jouw vragen beantwoorden, voorzie ik je van advies en inzichten en kan ik je helpen bij persoonlijke situaties. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van word. Dit maakt het een programma van hoge kwaliteit.

Maar ik kan het toch ook zelf proberen?

Jarenlang heb ik het zelf gedaan. Ik heb ontzettend veel boeken gelezen, bekeek video’s van succesvolle mensen die ik op het internet vond, luisterde inspirerende en leerzame podcasts en TOCH is het investeren in online programma’s de beste beslissing die ik OOIT heb genomen. Hierdoor is mijn groei namelijk 10x sneller gegaan, in een veel kortere periode. Waar ik jaren over deed, was te leren binnen enkele uren.

‘’Voor ik aan dit programma begon, had ik wel wat twijfels. Ik dacht dat ik zelf mijn mindset wel kon veranderen. Nu ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Sammy laat zien wat echt belangrijk is in het veranderen van je mindset, om zo de kwaliteit van je leven te kunnen verbeteren. ‘’

Inmiddels zie ik de waarde van investeren in jezelf, omdat het mij zo ongelooflijk veel gegeven heeft. Het leven gaat veel te snel voorbij om zelf jaren te blijven zoeken naar antwoorden. Het programma is een kant en klaar pakket vol inzichten, antwoorden en praktische oefeningen die je in 1 klik met de knop tot je beschikking kunt hebben. En jup, de 1e keer dat ik in mijzelf investeerde, vond ik het echt heel eng, mijn hart bonsde en het was super oncomfortabel voor mij. Op het moment dat je dit leest heb ik geïnvesteerd in 50 online programma’s en trainingen, dit is exclusief alle gratis trainingen die ik gevolgd heb en de boeken die ik gelezen heb.

Inmiddels heb ik kunnen laten zien welke waarde ik te bieden heb. Door mijn eigen resultaten. Maar ook door de vrouwen die grote transformaties hebben gemaakt dankzij het Magical Mindset programma. Andere vrouwen zijn niet specialer dan jou, ook voor jou is het veranderen van je mindset (en daarmee je leven) mogelijk. Dat je nu nog niet kan zien HOE, maakt niet uit. JUIST hierbij kan dit programma jou helpen.

Dit programma is ook perfect voor als jij de Law of Attraction voor je wilt laten werken..

Alles is energie en heeft een eigen frequentie. Wat jij zegt, denkt en voelt heeft dus ook een frequentie. De wet van aantrekking vertelt ons dat gelijksoortige frequenties elkaar aantrekken. Jouw persoonlijke trillingsfrequentie trekt ervaringen (zoals gebeurtenissen, situaties en mensen) aan met een soortgelijke trilling.

Wanneer jij constant negatief tegen jezelf praat heeft dat uiteraard een negatieve invloed op jouw frequentie. Jouw frequentie gaat dan omlaag en je zult negativiteit in jouw realiteit ervaren. Hoe meer je groeit op het gebied van spirituele en persoonlijke groei en meer positieve gedachtes en gevoelens creëert, hoe meer jij positieve gebeurtenissen, situaties en mensen aantrekt in je leven.

Dit programma zorgt ervoor dat jij je frequentie gaat verhogen. Dit betekend dat jij blokkades (negatieve gedachtes/overtuigingen, angst en onzekerheid) steeds meer gaat loslaten. Wanneer dit gebeurd schiet jouw frequentie omhoog en veranderd jouw realiteit.

Ervaringen

‘’Sinds ik dit programma heb gevolgd heb ik een veel positievere mindset, waardoor ik ook hele positieve dingen aantrek en ontvang met de Wet van Aantrekking. Heel bijzonder hoe dit allemaal werkt. Ik heb er echt wat aan en kan dit voor de rest van mijn leven bij me dragen. Je bent een toppertje!’’
Jay van Loon
‘’Sammy leert je echt de basis om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken. Bij elke les die je gaf steeg mijn frequentie ZO hoog, echt super fijn! I love your energy and your message! Ik ben echt superblij dat ik heb meegedaan. Het was een lifechanger Sammy, thankyou SO much!’’
Channa van Oosten
‘’Voor dit programma zat ik vast door negatieve overtuigingen over het krijgen van een kindje. Sinds ik heb losgelaten dat ik misschien niet ‘goed’ was en mijzelf vertelde dat ik weer zwanger kon worden, was het gelijk raak! Kan nog steeds niet genoeg zeggen hoe blij ik met je ben!’’
Ginny van Dijk

Er is altijd een reden om het niet te doen.

Het zal nooit het juiste moment zijn. Er is altijd wel iets gaande in je leven. Er speelt altijd wel iets. Je hebt het altijd druk met uhmm, ja, druk zijn. Er is altijd wel iets waar je jouw geld ook aan kunt uitgeven: de wasmachine, de auto, je huis. Maar jij nu niet jouzelf op nummer 1 gaat zetten, wanneer gebeurd het dan?

Het innerlijke negatieve stemmetje wil niet uit haar comfortzone, dus het zal altijd redenen bedenken om dit niet te doen, maar daar ga je helaas niet groeien. Buiten je comfortzone liggen allemaal mooie kansen en mogelijkheden. Daar worden jouw dromen realiteit. Door welke gedachtes laat jij je nog tegenhouden? Durf jij de regie weer in handen te nemen?

Als jij gaat werken aan je mindset, word jouw leven letterlijk lichter. Een negatieve gedachte vasthouden veroorzaakt namelijk veel stress en het slurpt energie. Met meer zelfvertrouwen word de toekomst een stuk aangenamer. Je hoeft nu niet meer bang te zijn voor negatieve gevoelens en situaties, omdat je nu weet hoe je hiermee kunt dealen. De kennis die je nodig hebt om jouw leven te veranderen, kun je gewoon kopen. Je hebt het zo in handen, als dat is wat je kiest. Waarom zou je jaren doen over iets wat je in enkele uren kunt leren? Het leven gaat ZO snel voorbij.

De oplossing voor alle negatieve gedachtes ligt nu voor je neus!

Meest gestelde vragen

De les duurt 1 uur tot 1,5 uur. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Ik raad je aan 2 a 3 uur per week in te plannen om te werken aan jouw mindset. Het hebben van geen tijd is iets waar ik niet in geloof. Het is een kwestie van prioriteiten.

Het programma is volledig online te volgen. Afstand is dus geen probleem. Elke week krijg je een video van de les in jouw mailbox. Je kunt de les kijken wanneer het jou uitkomt.

Het programma is volledig online te volgen. Elke week krijg je een les in jouw mailbox. Je kunt de les dus kijken wanneer het jou uitkomt. Het is natuurlijk niet erg als je het een keer te druk hebt. Wel verwacht ik van jou dat als je aan dit programma begint heel graag verandering in jouw leven wilt en dat je hier dus wel tijd voor maakt. 

Je hebt levenslange toegang tot het programma. Tenzij ik ooit stop met dit bedrijf of het internet verdwijnt, haha! De mailtjes met de lessen ontvang je in je mailbox en kun je dus gewoon bewaren. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs opnieuw te doen. Veel meiden vinden het fijn om er een les bij te pakken als ze een moeilijke periode hebben.

Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. In de programma vind je de kennis, inzichten en oefeningen die mij geholpen hebben om hieruit te komen.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken. Zet het in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen.

Aanmelden?

Ben jij klaar met uitstellen en twijfelen en wil jij nu ECHT stappen gaan zetten? Wil jij de start naar jouw droomleven gaan maken?