Inloggen

Doe jij met een nieuwe ronde van het Magical Mindset programma in januari?

Creëer binnen 12 weken de krachtige mindset en de flinke portie zelfliefde, die jij nodig hebt om jouw droomleven te realiseren!

Plaats nu snel je pre-order en krijg:

  • Gratis toegang tot het Law of Attraction programma t.w.v. 597 euro
  • Een half jaar whatsapp coaching van Sammy Meinderts t.w.v. 5000 euro

Deze cursus is 997 euro, inclusief btw. Ik wil het graag laagdrempelig voor je maken, daarom kun je het bedrag ook in 4 of zelfs 8 termijnen betalen. Wil je in nog kleinere termijnen betalen? Stuur dan even een mailtje naar sammymeinderts@hotmail.com.


Dit programma is voor jou als..

Klaar om next level te gaan?!

Hoe goed jij met negatieve emoties om kunt gaan, bepaald hoe gelukkig en krachtig jij je voelt in het leven..

Als alles goed gaat in je leven, voel jij je goed. Maar als de dingen minder lekker lopen, voel je je slecht. Herkenbaar? Weet je, het is makkelijk om je goed te voelen als alles goed gaat in je leven. Maar wie ben jij als het minder goed gaat? 

ECHT gelukkige en succesvolle personen zijn niet afhankelijk van hun omstandigheden of het wel of niet goed gaat. Zij weten precies wat ze kunnen met negatieve gedachtes en emoties, waardoor ze zich goed kunnen voelen: NO MATTER WHAT! 

Je hoeft geen genoegen te nemen met een middelmatig leven. Je hebt jouw verlangens niet voor niets. Je bent gemaakt voor overvloed! Een overvloed aan positieve gevoelens, zelfliefde, zelfvertrouwen & innerlijke rust!


Blije berichtjes van klanten:

Na dit programma..


Nog meer geweldige resultaten!

‘’Ik zat erg in de knoop met de heftige angsten die ik had. Daardoor durfde ik niet het leven te leiden dat ik graag zou willen. Tijdens dit programma merk ik grote veranderingen. Ik ben je zo enorm dankbaar voor dit programma! Ik laat me niet langer leiden door angst.’’
Carolien
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker en had ik moeite met nee zeggen, bijvoorbeeld op het werk en vond ik geen moment rust. Nu kies ik meer voor mijzelf en zeg ik vaker nee. Ook kon ik heel hard zijn voor mezelf, nu ben ik liever voor mezelf. Ik leer steeds meer de controle los te laten, want je kan geen grip hebben op alles in het leven.''
Emma
‘’Ik zou dit programma zeker aanraden, omdat ik er heel veel inzichten van heb gekregen. Ik voel me sterker, heb meer zelfvertrouwen, ben weerbaarder en durf nu echt achter mijn eigen keuzes te staan. Ik heb geleerd dat ik alleen gelukkig wordt als ik doe waar ik zelf helemaal achtersta. De mening van anderen doet er nu veel minder toe!’’
Iris
‘’Voor dit programma was ik erg onzeker, negatief en dacht ik snel dat iets aan mij lag. Ik merk dat mijn mindset ontzettend is veranderd van alle goede tips. Ik ben zekerder geworden van mezelf en heb geleerd om me niet zo snel druk te maken. Ik heb geleerd om van mijzelf te houden en om op een andere manier te denken.’’
Yasmijn

Wat houd het programma in?

Toegang tot meer dan 15 uur aan video materiaal vol kennis en tools om een NEXT LEVEL droomleven te creëren.

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Sommige van mijn klanten zitten 1x per week o de hele les te kijken & anderen luisteren elke dag 15 minuutjes tijdens het koken.

 

 

Een mega waardevol werkboek met praktische oefeningen die ervoor zorgen dat je alles wat je leert op een leuke & makkelijke manier in je dagelijks leven kunt implementeren. 

Je krijgt een werkboek met maar liefst 107 pagina’s aan waarde. Het zit vol leuke en motiverende oefeningen. Oefeningen die gaan zorgen voor enorme veranderingen in jouw leven. Heb je last van negatieve gedachtes? Dan pak je er een werkblad bij die jou stap voor stap helpt om deze gedachtes direct los te laten. Heb je last van onzekerheid of angst? Dan pak je het werkblad die jou helpt om jouw angsten los te laten. Voor elk probleem is er wel een werkblad. Mijn klanten pakken dan ook regelmatig een werkblad erbij om opnieuw te doen, passend bij waar je op dat moment tegen aan loopt. 

Dit is mijn meest gevolgde cursus: deelnemers merken vaak al enorme verandering in hoe ze zich voelen binnen slechts enkele weken.

Binnen een paar weken heb jij al veel meer uit jezelf gehaald dan dat je nu doet. De meeste van mijn klanten merken al heel snel verschil in hoe zij zich voelen. Je zult merken dat je veel meer positiviteit en zelfliefde gaat. Je voelt je krachtiger dan ooit & hebt een plan van aanpak om jouw doelen en dromen realiteit te maken!

Tijdens dit traject zorg ik ervoor dat je antwoord krijgt op ALLE vragen die je hebt: je krijgt hiervoor zelfs mijn telefoonnummer.

Tijdens het programma kun je elke week al jouw vragen naar me toe sturen . Ik voorzie ik je van advies en inzichten en kan ik je helpen bij persoonlijke situaties. Ik neem echt de tijd om jou verder te helpen. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van word. Dit maakt het een programma van hoge kwaliteit. Ik zal dit niet eeuwig blijven doen, dus maak echt gebruik van deze mogelijkheid om wekelijks  1 op 1 gecoacht te worden.

Overzicht van de modules:

Les 1

Jouw droomleven creëren

Les 2

Hoe je negatieve emoties loslaat

Les 3

Luisteren naar jouw gevoelens

Les 4

Denkfouten loslaten

Les 5

Hoe je jouw angsten overwint

Les 6

Hoe je bewust positieve gevoelens kunt oproepen en vasthouden

Les 7

Rust in je hoofd &
in je leven creëren

Les 8

Zo ga je onvoorwaardelijke zelfliefde voelen voor jezelf

Les 9

Zo krijg je zelfvertrouwen

Les 10

Het verwerken van pijnlijke herinneringen & oude pijnen

Les 11

Gelukkiger zijn met wie je bent en waar je nu bent in jouw leven

Les 12

Meer liefde in je leven ervaren

Misschien twijfel je nog..

Maar wat nou als het wel lukt? Hoe zou jouw leven er dan uit kunnen zien over 1 jaar. In 1 jaar kan ZO ontzettend veel veranderen. Dat bepaalde dingen nog niet gelukt zijn, is omdat je de juiste handvatten nog niet hebt gehad. Die ga je in dit programma juist krijgen. Ik heb het programma juist heel makkelijk en praktisch gemaakt, zodat iedereen dit kan volgen: het maakt niet uit of je een echte beginner bent of dat je al langer bezig bent met persoonlijke groei. En als je iemand bent die denkt: ik kan het niet.. Dan heb je al helemaal een reden om dit programma te volgen, haha!

Mij helpt het altijd om niet te focussen op: wat kost het mij? Maar te focussen op: wat levert het mij op? Want wat kost het je als je niet kiest om te kiezen voor jezelf? Als we denken aan investeren in een nieuwe iPhone of een vakantie, dan vinden we het heel normaal. Als we precies dezelfde bedragen investeren in onszelf, dan vinden we het eng of oncomfortabel. Maar wat zou er voor je kunnen veranderen als je het WEL gaat doen? Hoe kan jouw leven er over enkele maanden of 1 jaar uit zien, als je dit wel gaat doen?

Hieronder 3 klanten aan wie ik vroeg: wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt door het geld?

Maud Burger: Dat diegene zich niet moet laten tegenhouden door negatieve gedachtes. Door te investeren in jezelf kun je alleen maar gelukkiger worden. Je kunt ook geld uitgeven aan bijvoorbeeld een vakantie of een nieuwe telefoon, maar uiteindelijk is dat tijdelijk geluk. Ik geloof oprecht dat dit zich terugbetaald: in heel veel gelukkige momenten!

Sammy-Jo Nijenhuis: Voel je niet schuldig of egoïstisch om geld te investeren in jezelf. Jij bent de persoon met wie je 24/7 moet zijn. En wat is er nou fijner dan lekker en positief in je vel zitten?

Michelle Vertriest: Dat zij het allerbelangrijkste zijn en dat geluk en succes allemaal bij jezelf begint. Vanuit een positieve, krachtige en liefdevolle basis kun je jezelf en alle mensen om jou heen helpen naar meer geluk!

Dit programma is ook perfect voor als jij met de Law of Attraction wilt werken..

Aangezien ik ook een Law of Attraction programma aanbied, vragen mensen zich weleens af waarom dit programma ook voor de Law of Attraction fans enorm passend en waardevol is. Als je de Wet van Aantrekking kent, dan weet je dat deze universele wet verteld, dat als jij positieve gedachtes en gevoelens ervaart, jij allerlei positieve gebeurtenissen, situaties en personen in jouw leven aantrekt. 

Tijdens dit programma leer je letterlijk alles over hoe jij positief kunt denken en je goed kunt voelen, no matter what! Uiteraard is het enorm waardevol voor je om de vaardigheid van positief denken en je goed voelen te beheersen, omdat jij hiermee een fantastische realiteit zult creëren en na dit programma kun jij dit! Dit is het programma waarmee je op een diepgaand level blokkades en problemen van een lage frequentie gaat loslaten.


Nog meer super toffe succes verhalen!

‘’Sinds ik dit programma heb gevolgd heb ik een veel positievere mindset, waardoor ik ook hele positieve dingen aantrek en ontvang met de Wet van Aantrekking. Heel bijzonder hoe dit allemaal werkt. Ik heb er echt wat aan en kan dit voor de rest van mijn leven bij me dragen. Je bent een toppertje!’’
Jay
‘’Sammy leert je echt de basis om de Wet van Aantrekking voor je te laten werken. Bij elke les die je gaf steeg mijn frequentie ZO hoog, echt super fijn! I love your energy and your message! Ik ben echt superblij dat ik heb meegedaan. Het was een lifechanger Sammy, thankyou SO much!’’
Channa
‘’Voor dit programma zat ik vast door negatieve overtuigingen over het krijgen van een kindje. Sinds ik heb losgelaten dat ik misschien niet ‘goed’ was en mijzelf vertelde dat ik weer zwanger kon worden, was het gelijk raak! Kan nog steeds niet genoeg zeggen hoe blij ik met je ben!’’
Ginny

Wees snel, anders zijn de deuren weer maanden dicht..

Het ego heeft altijd redenen om iets NIET te doen & jouw hart heeft altijd redenen om iets WEL te doen.

Het ego wil niet uit haar comfortzone, dus het zal altijd redenen bedenken om dit niet te doen, maar daar ga je helaas niet groeien. Buiten je comfortzone liggen allemaal mooie kansen en mogelijkheden. Daar worden jouw dromen realiteit. Geef je toe aan negatieve gedachtes en onzekerheid of is het verlangen om jouw allermooiste leven te creëren sterker? Uiteindelijk is er maar 1 manier om te veranderen. De dingen die nu nog oncomfortabel zijn, comfortabel te maken door er gewoon voor te gaan. Stel je eens open voor hoe ontzettend tof dit gaat zijn!

ls je nu niet jezelf op nummer 1 gaat zetten & de eerste stappen naar jouw droomleven gaat zetten, wanneer gebeurd het dan?

De kennis die je nodig hebt om jouw leven te veranderen, kun je gewoon kopen. Je hebt het straks in handen, als dat is wat je kiest. Waarom zou je jaren doen over iets wat je in enkele uren kunt leren? Het leven gaat ZO snel voorbij. Alleen dit inzicht heeft mijn leven al enorm veranderd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik gun iedereen dit, jij verdient het om een lichter leven te leiden!

Het perfecte moment gaat nooit komen. Er is altijd wel iets gaande in je leven.  Je hebt het altijd druk met werk, school, een verhuizing of uhmm, ja, druk zijn. Er is altijd wel iets waar je jouw geld ook aan kunt uitgeven: de wasmachine, de auto, je huis. 

 

Meest gestelde vragen

Het programma is volledig online te volgen. Je hoeft nooit ergens naartoe. Afstand is dus geen enkel probleem. Je kunt dit lekker thuis volgen, vanaf de bank met een warme kop thee. Je kunt de les gewoon kijken wanneer het jou uitkomt.

Je kunt er zo kort of lang mee bezig zijn als je wilt. De les duurt ongeveer 1 uur en soms iets langer. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Als je het precies wilt doen zoals het programma loopt, dan raad ik je aan 2 uur per week in te plannen om te werken aan jouw mindset.

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is 1 dag de les kijken en 1 dag de opdrachten maken. Sommige mensen vinden het prettig om elke 2 weken een les te kijken en de opdrachten te maken. Kies vooral een tempo wat goed voelt voor jou!

 

Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. In de programma vind je de kennis, inzichten en oefeningen die mij geholpen hebben om hieruit te komen.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Je hebt levenslange toegang tot het programma. Tenzij ik ooit stop met dit bedrijf of het internet verdwijnt, haha! Je behoud gewoon toegang tot de online omgeving waar de cursus in staat. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs opnieuw te doen. Veel mensen vinden het fijn om er een les bij te pakken als ze een moeilijke periode hebben.

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken of zelf een planning maakt die past bij jouw tempo.. Zet de datums die je mrt jezelf hebt afgesproken in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen. Oja, koop meteen een notitie boekje! Ik weet zeker dat je heel veel gaat schrijven door alle inzichten, haha!

Aanmelden?

Ben jij klaar met twijfelen en wil jij nu ECHT stappen gaan zetten? Wil jij de start naar jouw droomleven gaan maken, jouw mindset compleet transformeren en een flinke dosis zelfliefde creëren?

Wat zou je zeggen tegen iemand die het spannend vind
om te investeren in zichzelf?

‘’Ik zou zeggen dat dit zeker de moeite waard is, maar dat ga je pas meemaken wanneer je het echt gaat doen! Als student had ik geen vast inkomen, maar wel veel lasten. Toch ben ik achteraf blij dat ik in mijzelf geïnvesteerd heb en doe ik dit steeds vaker en makkelijker. Dit programma is een keerpunt geweest in mijn leven!‘’
Daphne Wieringa
‘’Ik zat op het gebied van financiën niet echt breed en daardoor twijfelde of het wel de moeite waard was om zoveel te investeren. Ik ben zeker blij dat ik mijn twijfels aan de kant heb gezet en nu zoveel lekkerder in mijn vel zit! Ik zeg daarom: gewoon doen! Je hebt niets te verliezen en je kan er alleen maar beter van worden!‘’
Suraya Lokhorst
‘’Dat diegene zich niet moet laten tegenhouden door die gedachten, want door te investeren in jezelf, kun je alleen maar groeien en gelukkiger worden. Dan kun je wel op vakantie gaan met dat geld, maar dat is tijdelijk geluk. En ik geloof oprecht dat dit zich uiteindelijk terug betaald. Namelijk in heel veel gelukkige momenten!‘’
Maud Burger
‘’Gewoon doen! Je leeft met jezelf, jouw hele leven lang.. Dan wil je toch gelukkig zijn? Dan wil je toch het droomleven leven wat jij wilt? Het maakt zo’n groot verschil! Het is misschien spannend, maar het is het echt waard!‘’
Ginny van Dijk
‘’Ik zou zeggen dat dit een investering voor jouw hele leven is. Stel je deelt dit bedrag door ongeveer jouw verwachte levensjaren.. Dan zie je dat het eigenlijk maar een mini bedrag is wat je betaald. En vooral in dit programma vind je echt innerlijke rust en heel veel geluk!‘’
Kelly Vergeer
‘’Vind jezelf aub niet egoïstisch om geld te investeren in jezelf en zet die stap! Jij bent de persoon die 24/7 met jezelf moet zijn. En wat is er nou fijner als lekker en positief in je vel zitten!?‘’
Sammy-Jo Nijenhuis