Inloggen

Law of Attraction programma

Leer NEXT LEVEL manifesteren, zodat jij al jouw verlangens in jouw leven kunt gaan aantrekken, zoals geluk, liefde, succes, geld en overvloed..


Dit programma is voor jou als…

Meld je hier aan voor de wachtlijst!

Schrijf je in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als de deuren open gaan! Je zit helemaal nergens aan vast en als je tegen die tijd voelt dat je heel graag mee wilt doen krijg je (omdat je op de wachtlijst staat) ook nog eens een hele dikke korting!

"Ik ben aan het Law of Attraction programma begonnen omdat ik mij meer wilde verdiepen in deze universele wet. Maar er is zoveel meer gebeurd dan alleen verdiepen in de law of attraction! Ik merk dat ik veel positiever in het leven sta en situaties heel anders benader. Voor mij betekent het programma zoveel! Het is echt heel fijn om les te krijgen van Sammy. Ze legt alles heel duidelijk en enthousiast uit! Je zal zien dat je door dit programma in korte tijd enorm groeit!"
Melanie Linnekamp
‘’Na les 1 heb ik opgeschreven dat ik meer geld wilde aantrekken. Donderdag gebeurde er zulke gekke dingen. Toen ik met mijn kat naar de dierenarts ging, kreeg ik een korting van 80 euro. Per 1 oktober gaan ze iets veranderen op mijn werk, waardoor ik minder kilometers hoef te maken. Een besparing van zo'n 50 euro per maand. Vanmorgen zag ik dat ik 51 euro teruggestort gekregen had van het waterbedrijf. De Wet van Aantrekking werkt echt!"
Carolien

Hoe mijn leven is veranderd door de Wet van Aantrekking..

Vroeger had ik een heel ander leven dan nu.. Na een heftig verleden met drugsverslaafde ouders, van plek naar plek verhuizen binnen jeugdzorg en nog meer nare dingen was ik altijd heel erg ongelukkig.. Ik had last van depressies en grote angsten die mijn leven beheerste. Ook heb ik altijd in tekort geleefd. Toen ik klein was en nog bij mijn ouders woonde hadden we bijvoorbeeld geen geld tot het punt dat we geen water of stroom meer hadden en we op straat moesten leven.

Toen ik op mijn 17e in aanraking kwam met de Wet van Aantrekking veranderde mijn leven compleet.. Ik begon de kracht van gedachtes te begrijpen en begon mijzelf steeds meer te verdiepen in alles wat deze universele wet te bieden heeft. Jarenlang heb ik de wet bestudeert, want ik wilde echt alles weten zodat ik mijn leven kon veranderen. Nu dat gelukt is help ik anderen om alles te manifesteren waar ze naar verlangen! Ik weet precies waar je tegenaan kan lopen en hoe je dit op kunt lossen, omdat ik zelf het pad bewandeld heb.

Ook voor jou is het mogelijk om NEXT LEVEL te manifesteren.. Ik heb in dit programma alles super simpel gemaakt, zodat het voor iedereen haalbaar is. Ik kom van heel ver! Mijn depressies en angsten waren er in extreme mate en ik heb nu mijn droomleven gemanifesteerd. En JUIST daarom weet ik dat iedereen dit kan leren. Je hebt enkel de juiste inzichten en oefeningen nodig die gaan zorgen voor shifts.

"Het LOA programma van Sammy is echt een lot uit de loterij! Ze is razend enthousiast en vol passie om iedereen te helpen die het ook wilt toepassen. Dit is terug te zien in haar filmpjes die overigens ook erg grappig zijn. Ze deelt super veel tips en tricks om voor overvloed te gaan zorgen: of dit nou in de liefde is, het werk of geld. 

Ik kreeg gratis lunch, ik kreeg onverwachts geld terug, er werd een rekening van €797,- voor mij betaald. Ik kan zo nog wel even door gaan. Maar eigenlijk moet je het zelf gaan ervaren. En bij Sammy ben je echt aan het juiste adres!

Sammy is een prachtig en liefdevol persoon. Ik noem haar altijd my spiritual guide! Zo voelt het echt. Vanaf het moment dat Sammy haar LOA met mij deelde ben ik dit gaan toepassen. Geloof me het werkt! Ik heb ontzettend veel geld gemanifesteerd in diverse vormen."
Sam van Loenen

"Ik heb me ingeschreven voor het Law of Attraction programma, omdat ik echt wilde leren hoe het werkt en wilde leren hoe ik in vertrouwen kon stappen. Opgegroeid met opmerkingen als 'zo werkt het niet' en 'niet zo dromen, maar werken' hielden mij tegen om samen te werken met de Wet van Aantrekking. 


Na de eerste 2 lessen realiseerde ik me, dat het ECHT werkt en dat iedereen dit kan leren! Zeker via Sammy, want zij verteld zo duidelijk en helder hoe het werkt. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar lessen laten je altijd even lachen! 


Ik geloof inmiddels 100% in de kracht van manifestatie. Ik heb namelijk zoveel mooie dingen gemanifesteerd en ik ben nog lang niet klaar! Dankjewel Sammy"

Kirsten Franken

Wat houd het programma in?

Elke week een les in jouw mailbox
Elke week ontvang je een les in jouw mailbox waarin je alles leert over de Wet van Aantrekking. Je kunt dit programma gewoon op jouw eigen tempo volgen. De lessen kun je kijken wanneer het jou uitkomt. Het programma past dus perfect bij een drukker leven en je kunt gewoon lekker op vakantie gaan.

Een prachtig werkboek met praktische oefeningen die het toepassen van de Wet van Aantrekking heel simpel voor je gaan maken.
Je krijgt een super waardevol werkboek in je mailbox vol leuke oefeningen. Deze oefeningen gaan ervoor zorgen dat jij jouw droomleven gaat manifesteren. Manifesteren is namelijk niet moeilijk. Je moet gewoon de juiste kennis en methodes voorgeschoteld krijgen. Je hebt werkbladen om jouw verlangens op elk levensgebied te manifesteren, denk aan: een liefdesrelatie, meer geld, een betere gezondheid, meer vriendschappen of welk verlangen je ook hebt. In dit werkboek staat echt alles wat je nodig hebt!

Een community met gelijkgestemden
Tijdens dit programma kom je in een mega toffe community terecht waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, elkaar kunt helpen, inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kunt kletsen over mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking. De community is een veilig plek waar je jezelf kunt zijn. Een echte HIGH HIVBE plek met heel veel liefde en steun!

Mega waardevolle Q&A’s
Tijdens het programma heb je elke 2 weken een Q&A. Op die momenten kan ik al jouw vragen beantwoorden, voorzie ik je van advies en inzichten en kan ik je helpen bij persoonlijke situaties. Ik neem echt de tijd om je verder te helpen. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van wordt. De Q&A is mega waardevol, omdat je ook heel veel leert van de vragen van anderen.

Investeren in jezelf is ja zeggen tegen overvloed..

Investeren in jezelf is de beste keuze is die ik in mijn leven heb gemaakt. Als ik daar niet voor had gekozen, had ik nooit zoveel geluk en succes kunnen creëren. Ik zie het dan ook niet als geld uitgeven. Ik zie het als geld in mijzelf stoppen. Ik denk niet meer: wat kost het me? Ik kijk naar wat het mij oplevert. 

Als je jouw verlangens wilt manifesteren is het belangrijk dat je steeds meer in overvloed gaat stappen. Als jij dat doet, kan overvloed jouw leven binnen komen. Als je nu ja zegt tegen deze investering, zeg je ja tegen overvloed. Daarmee is de 1e stap in jouw groei naar next level manifesteren al gemaakt! 

Het leven is veel te kort om nee te zeggen tegen iets wat jouw leven vele malen mooier kan maken. Je kunt al jouw verlangens zoals, geluk, liefde, meer geld en overvloed constant uitstellen of je kunt nu ja zeggen tegen de kennis die ervoor gaat zorgen dat jij binnen de kortste keren al jouw verlangens in jouw leven gaat aantrekken!

Nog meer geweldige succes verhalen!!

"Sinds ik dit programma gevolgd heb voel ik me blijer, optimistischer en voel ik veel vertrouwen, ook voor de toekomst. En als ik mezelf even wat minder voel, dan accepteer ik dat en weet ik dat ik me daarna snel weer beter voel. Ik vind het mooi om geleerd te hebben mezelf de tijd te gunnen om te groeien, want ik was nogal perfectionistisch. Nu vind ik het niet erg meer dat ik in stapjes groei. Het geluk wat ik hieruit gehaald heb, dat gun ik iedereen!

Ik kan nu oprecht positief zijn en bekijk dingen vanuit een ander perspectief. Ik zorg beter voor mezelf en zeg 'nee' tegen wat niet goed voelt. Ook maak ik me minder druk om wat anderen van mij vinden. Zo ben ik bijvoorbeeld voor het eerst in 15 jaar zonder make-up naar buiten gegaan. Voorheen voelde ik altijd afkeuring naar mezelf en nu ben ik blij met mijzelf! Dat zijn voor mij overwinningen waardoor ik weet dat mijn zelfliefde groeit!

Ik vind jou als coach lief, leuk, grappig, herkenbaar, zuiver, gepassioneerd en je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Het is een gave om mensen (zoals ik, snel afgeleid en verveeld) zo te kunnen boeien, ik hang echt aan je lippen. Superknap hoe je dingen weet over te brengen! Ik geef dit traject een 10! "
Esther
"Tijdens dit programma is mijn mindset positiever geworden en ik ben me er ook meer bewust van geworden dat het belangrijk is waar jij je focust op richt. Door dit programma heb ik ook meer zelfliefde en zelfvertrouwen gekregen. Dit komt vooral doordat ik de resultaten zag van het positiever over mezelf denken en het inzien dat dingen ook goed voor mij kunnen uitpakken.

Ik weet nu beter hoe ik de Wet van Aantrekking meer in je dagelijkse leven kan toepassen en dat ik me meer mag gaan focussen op hoe dingen ook positief kunnen verlopen. Ook ben ik me er bewust van geworden wat het betekent om in alignment te zijn. Voordat ik me had aangemeld voor dit programma begreep ik dit namelijk niet helemaal. Nu wel!

Ik twijfelde aan het begin, omdat ik al best veel wist van de Wet van Aantrekking. Achteraf ben ik erg blij dat ik de twijfels aan de kant heb gezet, want ik vind dat Sammy in het programma alle onderwerpen goed op een rijtje heeft gezet en alles erg duidelijk stap voor stap heeft uitgelegd. Daarnaast was het werkboek en de community ook erg waardevol!"
Tinca

Meest gestelde vragen

De les duurt 1 uur tot 1,5 uur. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Je kunt er zo lang of zo kort mee bezig zijn als je wilt. Als je het precies wilt doen zoals het programma loopt, raad ik je aan 2 a 3 uur per week in te plannen. Op die manier kun je de Wet van Aantrekking echt in jouw leven implementeren.

Het programma is volledig online te volgen. Je hoeft dus nooit ergens naartoe. Afstand is dus geen enkel probleem. Je kunt dit lekker thuis volgen, vanaf de bank met een warme kop thee! Elke week krijg je een video van de les in jouw mailbox. Je kunt de les gewoon kijken wanneer het jou uitkomt!

Het programma is volledig online te volgen. Je kunt de les dus kijken wanneer het jou uitkomt. Dat zorgt voor veel rust en vrijheid. Het is natuurlijk niet erg als je het een keer te druk hebt. Wel is het zo dat als jij je leven echt wilt veranderen, het je wel enorm helpt om hier af en toe wat mee doen. Op die manier kun je alle mooie dingen die je leert ook echt implementeren in je leven.

Uiteindelijk geloof ik dat tijd een kwestie van prioriteit is. We besteden zoveel tijd aan scrollen op social media of op de bank Netflix kijken. Als we echt willen is er altijd ruimte voor wat tijd voor jezelf en jouw groei. En waarom zou je jouw geluk steeds uitstellen? Als jij je droomleven wilt creëren, dan zul je daar ook wat voor moeten doen. En geloof me, ik krijg altijd terug van klanten dat ze niet hadden gedacht dat het ZO leuk zou zijn om te doen, dus zie dit niet als iets zwaars. Uiteindelijk moet je helemaal niets en moet je vooral doen wat goed voelt voor jou!

Je hebt levenslange toegang tot het programma. Tenzij ik ooit stop met dit bedrijf of het internet verdwijnt, haha! Je blijft toegang hebben tot de online omgeving waar de cursus in staat. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs opnieuw te doen. Veel mensen vinden het fijn om er een les bij te pakken als ze een moeilijke periode hebben.

Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. In de programma vind je de kennis, inzichten en oefeningen die mij geholpen hebben om hieruit te komen.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken. Ook wanneer je dit programma in een rustiger tempo wilt doorlopen raad ik je aan elke week of elke 2 weken een avond voor jezelf in te plannen. Zet het in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT jouw leven gaat veranderen en om al jouw verlangens te gaan manifesteren! Koop ook meteen even een notitieboekje! Ik weet zeker dat je heel veel gaat schrijven door alle inzichten, haha!

Yes!! Tijdens dit programma kom je in een mega toffe community terecht waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, elkaar kunt inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kletsen over persoonlijke groei, mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking. In de community zul jij je heel veilig voelen, want ik zie er altijd ontzettend veel liefde, begrip en steun. Een echte HIGH HIVBE plek met heel veel liefde!

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken of zelf een planning maakt die past bij jouw tempo.. Zet de datums die je mrt jezelf hebt afgesproken in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen. Oja, koop meteen een notitie boekje! Ik weet zeker dat je heel veel gaat schrijven door alle inzichten, haha!

Aanmelden?

Ben jij er klaar om alles te leren over de Law of Attraction, zodat deze universele wet in jouw voordeel kan gaan werken? Ben jij er klaar voor om al jouw verlangens te gaan manifesteren, zoals liefde, geld, overvloed en nog veel meer?