Inloggen

Jaaaa, de deuren van het Law of Attraction programma zijn nu tijdelijk weer open!!

Leer NEXT LEVEL manifesteren, zodat jij al jouw verlangens in jouw leven kunt gaan aantrekken, zoals geluk, liefde, succes, geld en overvloed..

Jouw investering is nu maar 499 euro! Ik wil het graag laagdrempelig voor je maken, daarom kun je ook in 2 of zelfs 5 termijnen betalen. Klik op een van de aanmeld knoppen om vrijblijvend de betaal mogelijkheden te zien!

Hoe mijn leven is veranderd door de Wet van Aantrekking..

Vroeger had ik een heel ander leven dan nu.. Na een heftig verleden met drugsverslaafde ouders, van plek naar plek verhuizen binnen jeugdzorg en nog meer nare dingen was ik altijd heel erg ongelukkig.. Ik heb last gehad van depressies en grote angsten die mijn leven beheerste. Ook heb ik altijd in tekort geleefd. Toen ik klein was en nog bij mijn ouders woonde hadden we geen geld tot het punt waar we geen water of stroom meer hadden. Bij jeugdzorg was er ook niet veel geld beschikbaar voor de kinderen. Zo kan ik me nog wel herinneren hoe ik zonder winterjas buiten rondliep.

Toen ik op mijn 17e in aanraking kwam met de Wet van Aantrekking veranderde mijn leven compleet.. Ik begon de kracht van gedachtes te begrijpen en begon mijzelf steeds meer te verdiepen in alles wat deze universele wet te bieden heeft. Jarenlang heb ik de wet bestudeert, want ik wilde echt alles weten zodat ik mijn leven kon veranderen. Nu dat gelukt is help ik anderen om alles te manifesteren waar ze naar verlangen! Ook voor jou is het mogelijk om NEXT LEVEL te manifesteren.. Ik heb in dit programma alles super simpel gemaakt, zodat het voor iedereen haalbaar is. Ik kom van heel ver! Mijn depressies en angsten waren er in extreme mate en ik heb nu mijn droomleven gemanifesteerd. En JUIST daarom weet ik dat iedereen dit kan leren. Je hebt enkel de juiste inzichten en oefeningen nodig die gaan zorgen voor shifts. Daar is dit programma voor!


Dit programma is voor jou als..

Na dit programma..


Toffe succes verhalen:

"Het LOA van Sammy is echt een lot uit de loterij! Ze is razend enthousiast en vol passie om iedereen te helpen die het ook wilt toepassen. Dit is terug te zien in haar filmpjes, die overigens ook erg grappig zijn. Ze deelt super veel tips en tricks om voor overvloed te gaan zorgen. Of dit nou op het gebied van de liefde is, het werk of geld.

Er werd een rekening van €797 euro, een verkeersboete en mijn nieuwe opleiding werden voor mij betaald, ik kreeg zomaar €50 euro van mijn schoonmoeder, vond €5 euro op straat.. Ik kreeg een nieuwe baan aangeboden waar ik €300 euro meer ga verdienen! Ik hoefde de tandartsrekening opeens niet meer te betalen, zo raar allemaal! Ik kan nog wel uren doorgaan. Maar eigenlijk moet je het zelf gaan ervaren!

Sammy is een prachtig en liefdevol persoon. Ik noem haar altijd my spiritual guide! Zo voelt het echt. Vanaf het moment dat ik coaching heb genomen bij Sammy ben ik wat zij met me deelde gaan toepassen. Geloof me, het werkt! Mijn mindset en zelfliefde is onwijs veranderd en ik heb ontzettend veel geld gemanifesteerd in diverse vormen!
Sam van Loenen
"Dankzij dit programma ben ik echt een magneet geworden voor geld!! Ik ken geen tekort meer in materiele zaken of geld. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield! Ik bleef maar dingen bij het bedrag optellen, vind het nog steeds magisch en zo bizar wat er mogelijk is!

Elke keer dat ik dacht, nu heb ik mijn portie vast gehad dacht ik ook, nou misschien niet, hoe mooi zou het zijn als dit of dat nog lukt.. En ja hoor, daar kwam het! Ik ben letterlijk gaan geloven dat alles mogelijk is. Maar ook dat de juiste mensen op mijn pad kwamen en het nog nooit zo helder is geweest wat ik wil, en daar hulp bij aangereikt krijg.

Ik heb zoveel dingen gemanifesteerd. Het allergaafste is misschien wel: het aanbod om een bedrijf over te mogen nemen. En laat dit bedrijf nou mijn droombedrijf zijn, waar ik als jong meisje al van droomde (vond laatst een tekening van mezelf waar het duidelijk uitgetekend was).

Ik dacht altijd dat het onbereikbaar zou zijn. Ik vind het nog steeds zo te gek!! Ik voel echt dat er veel puzzelstukjes op hun plek gevallen zijn in mijn leven en de puzzel steeds duidelijker/completer wordt!''
Create Your Dreamlife
Esther

Wat houd het programma in?

Elke week een waardevolle les met inzichten die gaan zorgen voor verandering in jouw energie EN dus wat je aantrekt.

Je krijgt direct toegang tot de online cursus omgeving.. Je kunt de lessen gewoon kijken wanneer het jou uitkomt. Het programma past dus prima bij een drukker leven.

 

Mega waardevol werkboek vol met oefeningen om NEXT LEVEL te gaan manifesteren met de Wet van Aantrekking.
Je krijgt een super waardevol werkboek in je mailbox vol super goede oefeningen die ervoor gaan zorgen dat de Wet van Aantrekking nu WEL voor je gaat werken. Manifesteren is namelijk niet moeilijk. Je moet gewoon de juiste kennis en methodes voorgeschoteld krijgen. Je hebt werkbladen om jouw verlangens op elk levensgebied te manifesteren, denk aan: een liefdesrelatie, meer geld, een betere gezondheid, meer vriendschappen of welk verlangen je ook hebt. In dit werkboek staat echt alles wat je nodig hebt!

 

Jij krijgt van mij een (online) 1 op 1 VIP sessie cadeau, t.w.v. 200 euro.

Het meest waardevolle wat je kunt krijgen in coachingland is 1 op 1 coaching. Hierbij kunnen we echt samen de diepte in duiken, om te zorgen voor grote doorbraken en transformaties. Omdat ik wil dat je zoveel mogelijk uit dit programma gaat halen, krijg je van mij een 1 op 1 sessie cadeau (hier betaal je normaal 200 euro voor), waarbij ik je persoonlijk ga helpen bij datgene waar je nu tegenaan loopt. Stiekem is dit hetgeen waar ik het meest naar uit kijk, omdat deze momenten voor mij echt magisch zijn!

Tijdens dit traject zorg ik ervoor dat je antwoord krijgt op ALLE vragen die je hebt: je krijgt hiervoor zelfs mijn telefoonnummer.

Tijdens het programma kun je elke 2 weken al jouw vragen naar me toe sturen . Ik voorzie ik je van advies en inzichten en kan ik je helpen bij persoonlijke situaties. Ik neem echt de tijd om jou verder te helpen. Dat jij weer verder kunt met een goed gevoel, dat is waar ik blij van word. Dit maakt het een programma van hoge kwaliteit.

Overzicht van de lessen + bonussen:

Les 1

Word een krachtige creator

Les 2

Van angst naar vertrouwen

Les 3

Frequentie verhogen

Les 4

Blokkades loslaten

Les 5

Meer bereiken met minder actie

Les 6

Jouw droomleven manifesteren

Bonus 1: Extra module

Manifestatie Methodes

Bonus 2 - Meditatiepakket

Herprogrammeer je mind

Investeren in jezelf is ja zeggen tegen overvloed..

Investeren in jezelf is de beste keuze is die ik in mijn leven heb gemaakt. Als ik daar niet voor had gekozen, had ik nooit zoveel geluk en succes kunnen creëren. Ik zie het dan ook niet als geld uitgeven. Ik zie het als geld in mijzelf stoppen. Ik denk niet meer: wat kost het me? Ik kijk naar wat het mij oplevert. We geven wel vaak geld uit voor tijdelijk geluk, denk maar aan kleding, etentjes, vakanties of een nieuwe telefoon. Wat zou er gebeuren als je in datzelfde bedrag in jezelf zou stoppen i.p.v. het steeds uit te geven?

Als je jouw verlangens wilt manifesteren is het belangrijk dat je steeds meer in overvloed gaat stappen. Als je nu ja zegt tegen deze investering, heb je de 1e stap in jouw groei naar next level manifesteren al gemaakt! Het leven is veel te kort om nee te zeggen tegen iets wat jouw leven vele malen mooier kan maken. Je kunt al jouw verlangens zoals: geluk, liefde en overvloed constant uitstellen of je kunt nu ja zeggen tegen de kennis die ervoor gaat zorgen dat jij eindelijk al jouw verlangens in jouw leven gaat aantrekken!

Nog meer succes verhalen!!

"Sinds ik dit programma gevolgd heb voel ik me blijer, nog optimistischer en ik voel veel vertrouwen, ook voor de toekomst. En als ik mezelf even wat minder voel, dan accepteer ik dat en weet ik dat ik me daarna snel weer beter voel. Ik vind het mooi om geleerd te hebben mezelf de tijd te gunnen om te groeien, want ik was nogal perfectionistisch. Maar nu vind ik het niet erg meer dat ik in stapjes groei. Het geluk wat ik hieruit gehaald heb, dat gun ik iedereen!

Ik kan nu oprecht positief zijn en bekijk dingen vanuit een ander perspectief. Ik zorg beter voor mezelf en zeg nee tegen wat niet goed voelt. Ook maak ik me minder druk om wat anderen van mij vinden. Ik ben voor het eerst in 15 jaar zonder make up naar buiten gegaan en heb bikinifoto’s gepost op insta die ik never nooit gepost zou hebben voor deze cursus. Niet omdat ik graag in bikini op insta sta, omdat ik altijd afkeuring voelde naar mezelf en nu gewoon trots wilde delen hoe blij ik met mezelf ben. Dat zijn voor mij overwinningen waardoor ik weet dat mijn zelfvertrouwen groeit!

"Ik vind jou als coach lief, leuk, grappig, herkenbaar, zuiver en gepassioneerd. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Het is een gave om mensen zoals ik (snel afgeleid en verveeld) zo te kunnen boeien, ik hang echt aan je lippen. Superknap hoe je dingen weet over te brengen! Ik geef dit traject een 10! "
Esther
"Tijdens dit programma is mijn mindset positiever geworden en ik ben me er ook meer bewust van geworden dat het belangrijk is waar jij je focust op richt. Door dit programma heb ik ook meer zelfliefde en zelfvertrouwen gekregen. Dit komt vooral doordat ik de resultaten zag van het positiever over mezelf denken en het inzien dat dingen ook goed voor mij kunnen uitpakken.

Ik weet nu beter hoe ik de Wet van Aantrekking meer in je dagelijkse leven kan toepassen en dat ik me meer mag gaan focussen op hoe dingen ook positief kunnen verlopen. Ook ben ik me er bewust van geworden wat het betekent om in alignment te zijn. Voordat ik me had aangemeld voor dit programma begreep ik dit namelijk niet helemaal. Nu wel!

Ik twijfelde aan het begin, omdat ik al best veel wist van de Wet van Aantrekking. Achteraf ben ik erg blij dat ik de twijfels aan de kant heb gezet, want ik vind dat je in het programma alle onderwerpen goed op een rijtje hebt gezet en alles erg duidelijk stap voor stap hebt uitgelegd. Daarnaast was het werkboek en de community ook erg waardevol!"
Tinca

Als je hier al eerder aan gedacht hebt of nu een enthousiaste kriebel in je buik voelt.. Dan is dit je kans!

Ik weet namelijk niet wanneer de deuren weer open gaan.
Omdat ik momenteel veel reis, is dat eigenlijk bijna nooit.

Blije berichtjes van klanten:

Twijfel je nog?

Misschien vind je het spannend om in jezelf te investeren. 

Mij helpt het altijd om niet te focussen op: wat kost het mij? Maar te focussen op: wat levert het mij op? Want wat kost het je als je niet kiest om te kiezen voor jezelf? Als we denken aan investeren in een nieuwe iPhone of een vakantie, dan vinden we het heel normaal. Als we precies dezelfde bedragen investeren in onszelf, dan vinden we het eng of oncomfortabel. Maar wat zou er voor je kunnen veranderen als je het WEL gaat doen? Hoe kan jouw leven er over enkele maanden of 1 jaar uit zien, als je dit wel gaat doen?

Misschien vind je dit niet het juiste moment. 

Ik kan je vertellen: het zal NOOIT het juiste moment zijn. Er is altijd wel iets gaande in je leven. Er is altijd wel iets waar je je geld ook aan kunt uitgeven. Er speelt altijd wel iets. Je hebt het altijd druk met werk, school, een verhuizing of uhmm, ja, druk zijn. Er is altijd wel iets waar je jouw geld ook aan kunt uitgeven: de wasmachine, de auto, je huis. Maar jij nu niet jouzelf op nummer 1 gaat zetten, wanneer gebeurd het dan?

Misschien ben je bang dat het jou niet lukt.

Maar wat nou als het wel lukt? Hoe zou jouw leven er dan uit kunnen zien over 1 jaar. In 1 jaar kan ZO ontzettend veel veranderen. Dat bepaalde dingen nog niet gelukt zijn, is omdat je de juiste handvatten nog niet hebt gehad. Die ga je in dit programma juist krijgen. Ik heb het programma juist heel makkelijk en praktisch gemaakt, zodat iedereen dit kan volgen: het maakt niet uit of je een echte beginner bent of dat je al langer bezig bent met persoonlijke groei. En als je iemand bent die denkt: ik kan het niet.. Dan heb je al helemaal een reden om dit programma te volgen, haha!

 

Het ego heeft altijd redenen om iets NIET te doen & jouw hart heeft altijd redenen om iets WEL te doen.

Het ego wil niet uit haar comfortzone, dus het zal altijd redenen bedenken om dit niet te doen, maar daar ga je helaas niet groeien. Buiten je comfortzone liggen allemaal mooie kansen en mogelijkheden. Daar worden jouw dromen realiteit. Geef je toe aan negatieve gedachtes en onzekerheid of is het verlangen om jouw allermooiste leven te creëren sterker? Uiteindelijk is er maar 1 manier om te veranderen. De dingen die nu nog oncomfortabel zijn, comfortabel te maken door er gewoon voor te gaan. Stel je eens open voor hoe ontzettend tof dit gaat zijn!

De oplossing voor al jouw negatieve gedachtes en overtuigingen, onzekerheden en angsten ligt nu voor je neus.

De kennis die je nodig hebt om jouw leven te veranderen, kun je gewoon kopen. Je hebt het straks in handen, als dat is wat je kiest. Waarom zou je jaren doen over iets wat je in enkele uren kunt leren? Het leven gaat ZO snel voorbij. Alleen dit inzicht heeft mijn leven al enorm veranderd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Ik gun iedereen dit, jij verdient het om een lichter leven te leiden!

Meest gestelde vragen

Het programma is volledig online te volgen in de online cursus omgeving. Je hoeft nooit ergens naartoe. Afstand is dus geen enkel probleem. De les kijk je gewoon wanneer het jou uitkomt, vanaf de bank met kopje thee!

Je kunt er zo kort of lang mee bezig zijn als je wilt. De les duurt ongeveer 1 uur. Daarna ga je de oefeningen maken die bij desbetreffende module horen. Als je het precies wilt doen zoals het programma loopt, dan raad ik je aan 2 uur per week in te plannen om te werken aan de les. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is 1 dag de les kijken en 1 dag de opdrachten maken. Sommige mensen vinden het prettig om elke 2 weken een les te kijken en de opdrachten te maken. Kies vooral een tempo wat goed voelt voor jou!

Het programma is volledig online te volgen. Je kunt de les dus kijken wanneer het jou uitkomt. Dat zorgt voor veel rust en vrijheid. Het is natuurlijk niet erg als je het een keer te druk hebt. Wel is het zo dat als jij je leven echt wilt veranderen, het je wel enorm helpt om hier af en toe wat mee doen. Op die manier kun je alle mooie dingen die je leert ook echt implementeren in je leven.

Uiteindelijk geloof ik dat tijd een kwestie van prioriteit is. We besteden zoveel tijd aan scrollen op social media of op de bank Netflix kijken. Als we echt willen is er altijd ruimte voor wat tijd voor jezelf en jouw groei. En waarom zou je jouw geluk steeds uitstellen? Als jij je droomleven wilt creëren, dan zul je daar ook wat voor moeten doen. En geloof me, ik krijg altijd terug van klanten dat ze niet hadden gedacht dat het ZO leuk zou zijn om te doen, dus zie dit niet als iets zwaars. Uiteindelijk moet je helemaal niets en moet je vooral doen wat goed voelt voor jou!

Hieronder 3 klanten aan wie ik vroeg: wat zou je zeggen tegen iemand die twijfelt door het geld?

Maud Burger: Dat diegene zich niet moet laten tegenhouden door negatieve gedachtes. Door te investeren in jezelf kun je alleen maar gelukkiger worden. Je kunt ook geld uitgeven aan bijvoorbeeld een vakantie of een nieuwe telefoon, maar uiteindelijk is dat tijdelijk geluk. Ik geloof oprecht dat dit zich terugbetaald: in heel veel gelukkige momenten!

Sammy-Jo Nijenhuis: Voel je niet schuldig of egoïstisch om geld te investeren in jezelf. Jij bent de persoon met wie je 24/7 moet zijn. En wat is er nou fijner dan lekker en positief in je vel zitten?

Michelle Vertriest: Dat zij het allerbelangrijkste zijn en dat geluk en succes allemaal bij jezelf begint. Vanuit een positieve, krachtige en liefdevolle basis kun je jezelf en alle mensen om jou heen helpen naar meer geluk!

SCROL NAAR BENEDEN VOOR MEER REACTIES.. 

Je hebt toegang zo lang ik en mijn bedrijf bestaan, zeer lang dus, haha! Je hebt dus meer dan genoeg tijd om dit programma af te ronden of zelfs meerdere keren opnieuw te doen. Veel mensen vinden het fijn om er een les bij te pakken als ze een moeilijke periode hebben.

Zeker weten! JUIST voor deze mensen is een mindset programma super waardevol. Daarbij ben ik zelf ervaringsdeskundige en heb ik last gehad van depressies, een angststoornis en een burn-out. In de programma vind je de kennis, inzichten en oefeningen die mij geholpen hebben om hieruit te komen.

Let op! Coaching is geen vervanging van specialistische hulp. In heftige gevallen raad ik je dus ook altijd aan om therapie te volgen.

Yes!! Tijdens dit programma kom je in een mega toffe community terecht waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, elkaar kunt inspireren, tips met elkaar kunt delen of gewoon kletsen over persoonlijke groei, mindset, zelfliefde en de Wet van Aantrekking. In de community zul jij je heel veilig voelen, want ik zie er altijd ontzettend veel liefde, begrip en steun. Een echte HIGH HIVBE plek met heel veel liefde!

Door elke week 2 uur vrij te houden om aan aan je mindset te werken of zelf een planning maakt die past bij jouw tempo.. Zet de datums die je mrt jezelf hebt afgesproken in je agenda. Je bent het waard om eindelijk tijd te investeren in iets wat ECHT voor meer positiviteit, geluk, rust en energie gaat zorgen. Oja, koop meteen een notitie boekje! Ik weet zeker dat je heel veel gaat schrijven door alle inzichten, haha!

Wat zou je zeggen tegen iemand die het spannend vind
om te investeren in zichzelf?

"Dat diegene zich niet moet laten tegenhouden door die gedachten, want door te investeren in jezelf, kun je alleen maar groeien. Dan kun je wel op vakantie gaan met dat geld, maar dat is tijdelijk geluk. En ik geloof oprecht dat dit zich uiteindelijk terug betaald. Namelijk in heel veel gelukkige momenten!"
Maud Burger
‘’Jezelf niet egoïstisch vinden om geld te investeren in jezelf. Jij bent de persoon die 24/7 met jezelf moet zijn. En wat is er nou fijner als lekker en positief in je vel zitten!? ’’
Sammy-Jo Nijenhuis
‘’Gewoon doen! Je leeft met jezelf je hele leven lang en dan wil je toch gelukkig zijn? Dan wil je toch het droomleven leven wat jij wilt! Het maakt zo’n groot verschil! Het is misschien spannend, maar het is het echt waard! ’’
Ginny van Dijk
‘’Ik zou zeggen dat dit het zeker waard is, maar dat zal je pas mee maken en voelen wanneer je het écht gaat doen..! Als student had ik geen vast inkomen, maar wel veel vaste lasten. Achteraf ben ik blij dat ik het geld heb geïnvesteerd in mezelf en doe ik dit steeds gemakkelijker en vaker. Deze investering in mezelf is het zeker waard geweest, iets wat ik mijn hele leven mee kan nemen. Dit programma is het keerpunt geweest in mijn leven, door de touwtjes weer in eigen handen te nemen.’’
Daphne Wieringa
"Ik zat op het gebied van financiën niet echt breed en daardoor twijfelde of het wel de moeite waard was om zoveel te investeren. Ik ben zeker blij dat ik mijn twijfels aan de kant heb gezet en nu zoveel lekkerder in mijn vel zit! Ik zeg daarom: gewoon doen! Je hebt niets te verliezen en je kan er alleen maar beter van worden!"
Suraya Lokhorst
"Ik zou zeggen dat een investering in jezelf altijd een levensinvestering is. Iets wat je heel je leven lang mee neemt. Stel je deelt het bedrag door ongeveer jouw verwachte levensjaren.. Dan is het eigenlijk maar een mini bedrag wat je betaald. En vooral in dit programma, vind je echt innerlijke rust en heel veel geluk!"
Kelly Vergeer