Gratis e-book!

Wil jij 4 waardevolle oefeningen die je kunt toepassen om direct jouw negatieve gedachtes en gevoelens los te laten?

Herkenbaar?

  • Ontdek hoe makkelijk het is om negatieve emoties los te laten
  • Krijg grip op jouw negatieve gedachtes
  • Kom erachter wat jouw geluk in de weg zit
  • Kom erachter hoe je direct tot rust kunt komen bij stress
  • Leer hoe je de hele dag door positieve gevoelens vast kunt houden

Ik ben Sammy

Mindset & Law of Attraction coach

Ik help vrouwen bij het creëren van een krachtige positieve mindset, zodat zij meer innerlijke rust, geluk, zelfliefde en zelfvertrouwen gaan ervaren.

Gratis e-book!

Krijg direct toegang tot dit gratis e-book en ontdek hoe ook jij heel makkelijk negatieve gevoelens kunt loslaten en meer rust kunt ervaringen in je hoofd, lijf en leven. Jij bent hier op aarde om geluk te ervaren en te genieten en daar help ik je met alle liefde bij!

Reviews

“Lieve Sammy, ik wil je onwijs bedanken voor de lessen die ik van je heb geleerd in het Magical Mindset Programma. Ik merk echt een wereld van verschil in mijn dagelijkse leven. Sinds ik dit programma heb gevolgd lukt het me om ook in moeilijke situaties mijzelf goed te voelen en heb ik meer energie. Ik kan mijn negatieve emoties nu shiften en loslaten, voorheen stopte ik mijn gevoelens vooral weg. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik ervaar meer liefde in mijn leven!”
Karlijn Kruijtzer
“Ik ben zo enorm blij dat ik het Magical Mindset programma heb gevolgd bij jou. Ik ben zoveel positiever in het leven komen te staan! Door dit programma heb ik een ruimer bewustzijn gecreëerd en kan ik veel realistischer nadenken en acties nemen. Het is zo interessant dat er in z’n korte periode zoveel op een positieve manier kan veranderen!”
Kelly
“Ik kon vroeger heel erg in mijn negatieve gedachtes blijven zitten, maar oefen hiermee door vaker te focussen op het positieve en daar houd ik me dan aan vast. Ook leer ik steeds meer de controle los te laten, want je kan geen grip hebben op alles in het leven. Je bent oprecht een inspiratie en ik ben blij dat ik dit mag doen, want het helpt mij echt heel erg. Ik vind het heel fijn wie jij bent als persoon en hoe je ons begeleidt!”
Emma Walschots

Gratis e-book!

Krijg direct toegang tot dit gratis e-book en ontdek hoe jij heel makkelijk negatieve gevoelens kunt loslaten en meer rust kunt ervaren in je hoofd en je leven. Jij bent hier op aarde om geluk te ervaren en daar help ik je met alle liefde bij!