Inloggen

Create Your Dreamlife traject

Voel jij aan alles dat jij klaar bent voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij de Wet van Aantrekking gaan masteren? En wil je dat het liefst 1 op 1 samen met mij doen?

Dan is dit online 1 op 1 traject voor jou!

Herkenbaar?

Disclaimer

Dit traject is niet voor iedereen, want ik heb maar beperkte tijd. 
Daarom kun je je alleen maar aanmelden..

  • Als je het Magical Mindset programma hebt afgerond. Ik wil dat je eerst een stevige basis creëert voordat je de volgende stap neemt. Het scheelt zelfs geld om het Magical Mindset programma eerst te doen, want als ik je deze basis moet leren tijdens dit traject is er veel minder tijd over om nog iets anders te doen. Wil je ECHT graag 1 op 1 met mij werken, maar heb je nog geen programma van mij gevolgd? Dan zou je mij alsnog een mailtje kunnen sturen. Ik kijk graag met je mee!
  • Als je super gemotiveerd en enthousiast bent en 100% voelt dat je wilt leren hoe je jouw ultieme droomleven kunt creëren en verder wilt gaan met jouw persoonlijke groei en de Wet van Aantrekking.
  • Als je bereid bent om te investeren in jezelf. Je weet gewoon wat dit je opbrengt en daarom vind je het super leuk om zoiets als dit te doen.
‘’Ik vind jou als coach open, empatisch, lief, sterk, en oprecht. Je denkt mee. Als coach sta jij naast mij en niet voor mij. Dát maakt het verschil. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij onze coachingcalls waardoor ik jou toe liet om mijn kwetsbare kanten met je te delen. Ik vind dat je net zo lang doorgaat tot je bij de kern komt. Misschien een beetje zweverig, maar je voelt soms als mijn spirituele gids. Dankzij jouw traject ben ik wie ik nu ben, en sta ik in het leven waar ik nu sta.’’
Sam van loenen
‘’Op het moment dat ik hulp nodig had tijdens een coachingcall geef je goede handvaten waarmee ik mijzelf kan verder ontwikkelen. Je bent super behulpzaam en weet alles heel duidelijk uit te leggen. De coachingcalls waren voor mij daarom ook altijd erg prettig. Er word gekeken naar dingen die echt betrekking hebben op mijn persoonlijke situaties en daaruit ontstonden super goede tips en nieuwe inzichten. ''
Caitlin

Als jij het gevoel hebt dat je gemaakt bent voor meer, dan mag je dat gevoel serieus nemen!

Ik weet dat je inmiddels weet hoe geweldig het voelt om resultaten te behalen nadat je je hebt verdiept in persoonlijke groei. Je bent al bewuster van je gedachtes, je denkt al positiever, je hebt al een hoop shit losgelaten of je bent hier in verbeterd, je voelt je beter.. Maar het mag gewoon nog meer!

Je leven ging al van een 6 naar een 8 en nu wil je eigenlijk door voor die 10! Gewoon omdat je weet dat het kan. Je bent hier op aarde om gelukkig te zijn. Je verdiend om alles te krijgen waar je naar verlangt. En je hoeft dit niet alleen te doen. Je bent het waard om hier hulp bij te krijgen, van iemand die deze weg al bewandeld heeft, met succes!

‘’Onze coachingcalls vond ik ontzettend leerzaam en verhelderend. Ik vind jou echt een top meid! Ik vind het mooi en inspirerend om te zien hoeveel jij weet op dit gebied. Coaching van Sammy verdiend eigenlijk nog veel meer dan een 10! In een korte periode heb ik al zoveel nieuwe dingen geleerd, zijn er veel dingen positief veranderd en voel ik mij beter dan ooit. Dit heeft zeker een positieve invloed gehad op mijn leven!’’
Naomi Akersloot
‘’Ik vond onze coachingcalls erg fijn. Je bent een hele lieve, warme meid! Je nam echt de tijd voor me en gaf vragen en inzichten terug om over na te denken. Het is super fijn dat jij alles vanuit een positief perspectief kunt bekijken en daardoor ook een stuk rust kunt bieden als ik even gek werd van mijn gedachtes en gevoelens. Ik geef de coachingcalls dan ook een 10!''
Annick van Gool

Na dit traject..

  • Heb je niet alleen maar geleerd over hoe je een krachtige mindset, meer zelfliefde en zelfvertrouwen kunt creëren, maar weet je ook hoe je deze kunt BEHOUDEN en niet terugvalt in oude gewoontes en patronen..
  • Ben je niet zomaar iemand die kennis heeft over een krachtige mindset en zelfliefde.. Je bent iemand die een expert is op dit gebied en ECHT geweldige resultaten hierdoor heeft geboekt..
  • Heb je de Law of Attraction geïmplementeerd in jouw dagelijkse leven en weet je hoe je jouw verlangens kunt manifesteren..
  • Ben jij een krachtige creator! En niet zomaar een: je weet nu ECHT wat je kunt doen om jouw leven totaal zo vorm te geven dat jij er MEGA gelukkig van wordt.. 
‘’Voordat ik aan het Create Your Dreamlife traject begon had ik nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel kon manifesteren. Ik heb een nieuw huis gemanifesteerd, een nieuwe baan en nog veel meer! Ik kan het nu nog steeds bijna niet geloven! Er zijn zoveel goede dingen gebeurd in mijn leven. Bij elke call krijg je persoonlijke tools die je kunt toepassen waardoor je letterlijk jouw droomleven aan het creëren bent! Dit is het 2e programma wat ik van Sammy heb gevolgd (eerst het Magical Mindset programma en nu het Create Your Dreamlife traject) en beide programma’s hebben mij zo veel geholpen! Ik zou het iedereen aan raden en je zult zien dat alles in jouw leven positief kan veranderen!’’
Jay van Loon
‘’Ik ben super blij met hoe ik nu in het leven sta: ik ben veel vrolijker en straal weer! De gesprekken met Sammy zijn prettig, ik voel me gehoord. Na het Magical Mindset programma merkte ik dat ik echt actief werken aan mijn mindset steeds uitstelde. Tijdens het Create Your Dreamlife traject heb ik dit leren vasthouden en heb ik geleerd hoe ik op een andere manier kan omgaan met mijn gevoelens. Ook ben ik van mijn paniekaanvallen af. Doordat ik meer zelfliefde ervaar kan ik nu andere keuzes maken dan eerst. De mening van andere durf ik meer los laten en daardoor kies ik nog meer voor mijzelf! Ik heb ook geen last meer van eetbuiten en ik ben sindsdien 4 kilo afgevallen. De begeleiding van Sammy is gewoon heel fijn en ik ben blij dat ik dit proces met haar ben aangegaan!''
Maud Burger

Er zijn nog meer verlangens die je wilt manifesteren..

Als je gaat werken aan je mindset  kan dat al snel voor hele mooie resultaten zorgen, maar blijvend succes krijg je als je je jezelf ook blijvend veranderd. Als je echt die positieve persoon word die weet wat ze kan doen om haar frequentie op elk gewenst moment te verhogen. Je kunt je dan goed voelen, no matter what!

Ik wil jou leren hoe je jouw allermooiste leven kunt creëren vanuit alignment i.p.v. vanuit hard werken!

We zijn zo gewend om keihard te werken om bepaalde dingen in het leven te krijgen en doelen te behalen.. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Als je je gedachten afstemt op een positieve uitkomst, is er veel MINDER actie nodig en is de actie die je neemt VEEL bevredigender. 


Als het je super leuk lijkt om samen aan de slag te gaan, laat het mij dan weten