Over mij

Wil je meer over mij weten?

Ik ben Sammy, 24 jaar en ik woon in Rotterdam. Ik heb 2 grote passies in mijn leven: mijzelf ontwikkelen op persoonlijk/spiritueel gebied en krachttraining. Ik ontwikkelde 5 jaar geleden mijn passie voor krachttraining. Tot ongeveer mijn 19e heb ik last gehad van paniek aanvallen waardoor ik zelfs moest stoppen met school en werk. Sporten heeft mij in die periode heel erg geholpen. Het gaf me ontspanning en ik had iets om de deur uit te gaan. Ik genoot van het trainen en na een jaartje had ik al de eerste blokken op mijn buik staan. Ik vond het super om mijn lichaam te zien veranderen. Dit motiveerde mij zo erg, dat ik meer wilde.

Na 1 jaar had ik de sixpack waar ik van droomde en in 2015 deed ik mee aan een bodybuilding wedstrijd in de bikini fitness klasse: de S.A.P cup in Veldhoven. Een zware voorbereiding en ik had ook nog eens examens, maar ik heb van elk moment genoten. Het was een fantastische ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Voor mij ook gelijk een afsluiting van vroeger, hier was de nieuwe Sammy. De Sammy die positief is, weet wat ze wil en hier voor de volle 100% voor gaat. Ik werd 4e in een sterke line-up van 15 atleten, waar ik erg trots op ben.

Datzelfde jaar heb ik ook mijn eigen bedrijf gestart en heb ik drie ontzettend leuke sport opleidingen mogen doen. De opleiding personal trainer, voedingsdeskundige en groepslesinstructeur. Ook volg ik regelmatig webinars en seminars en lees ik boeken om mijn kennis steeds verder uit te breiden. Ook behoort bloggen nu tot mijn werkzaamheden, want schrijven is ook iets wat ik heel graag doe. Soms over fitness, voeding en beauty, maar het liefst over het leven, mindset en spiritualiteit. De binnenkant van de mens is iets wat mij nog steeds fascineert. Ik vind het super interessant om gedrag van mensen en de wereld om mij heen te analyseren. Waarom vertoont iemand bepaald gedrag? Wat is er nodig voor innerlijk geluk? Hoe worden we weer onszelf, die pure ziel zonder oordelen en vol kracht en liefde? Ik heb hier echt stapels boeken over en vind het dan ook heerlijk om die te lezen. Jezelf ontwikkelen vind ik nog steeds een van de tofste dingen die er zijn.

Je droomlichaam creëren, je doelen bereiken, de juiste mindset aanleren. Ik vind het super om meiden hierbij te begeleiden en weet inmiddels precies wat daar voor nodig is! 🙂

Flexibility & Rest
75%
Fitness & Cardio
90%
Health & Nutrition
90%
We Live To Help Train You
100%